Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA REYKJAVIK LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Reykjavik lufthavn til de bedste priser

  Biludlejning i Reykjavik Lufthavn er en af de bedste måder at opleve den utroligt afvekslende og storslåede natur på Island, en af Europas mest fascinerende og eftertragtede rejsedestinationer. Øen er verdenskendt for sin skønhed og spektakulære landskaber, og dette opleves bedst i bil.

  Omgivet af fjord, lava og nogle af øens smukkeste landskaber og havudsigter er Reykjavik lufthavn centralt placeret i den sydvestlige del af landet, med let adgang til hovedstaden og tæt på mange af de mest spændende attraktioner. Heriblandt Den Blå Lagune og den fantastiske Reykjanes-halvø.

  Selve Reykjavik er en overskuelig og meget turistvenlig by der summer af liv og underholdning, særligt omkring det gamle havneområde på de lange sommeraftener som midnatsolen giver! Yderligere tilbyder hovedstaden spændende shoppingmuligheder og etnatteliv der let tåler sammenligning med mange af Europas andre storbyer.

  Kulturinteresserede på besøg i hovedstadsområdet, har mængder af seværdigheder at vælge imellem, såvel i og imkring Reykjavik som Keflavik, hvor også Islands Internationale Lufthavn ligger. Undersøg for eksempel nationalmuseet i Reykjavik og få et spændende indblik i Island og Islændingers liv og historie, eller besøg Viking world i Keflavik for mere specifik indsigt i denne periodes Island.

  Med billeje i Reykjavik lufthavn, har du stadig hele landet at udforske når du har set tilstrækkeligt meget til byen. Islands berømte ringvej, Rute 1, er ca. 1339km fin asfalteret hovedvej som er hele vejen langs Islands kyst, og passerer mange af de største attraktioner undervejs, som f.eks. nogle af verdens største gletsjere, snedækkede bjergtoppe, geysere og vandfald, og der er stor sandsynlighed for at du ser nordlys, for Isaland er et af de bedste steder på jorden at kigge på dem.

  Du kan reservere en billig lejebil i Island eller andre steder i verden med et par enkelte klik, ved at bruge det enkle reservationssystem på Auto Europes hjemmeside. Her tilbydes det største udvalg af lejebiler ved over 24.000 afhentningsstederpå over 180 destinationer. Du kan også ringe til vores prisvindende specialister som sidder klar til at finde den helt rigtige bil til din ferie på +45 78 75 53 06. Du kan også benytte vores side om trafik i Island få nyttige tips og vejledning om kørselsforhold, lokale aldersbegrænsninger regler på vejene og meget andet.

  Læs de seneste biludlejningsanmeldelser fra Reykjavik, for at se hvad Auto Europe har leveret påfolks eventyr i Reykjavik.

  Information om lufthavnen

  Reykjavik lufthavn ligger meget tæt på selve hovedstaden, kun ca. 2 minutter i bil eller 10 minutter til fods. Lufthavnen bruges mest til indenrigs flyvninger, men også ind imellem til flyvninger til Grønland og Færøerne. Der er to flyselskaber som har rutetrafik til og fra Reykjavik lufthavn, og det er Air Iceland og Eagle Air. Keflavik International Airport er dog den vigtigste lufthavn på Island, og tager sig af al andet international trafik. Keflavik lufthavn ligger ca. 50 km sydvest for Reykjavik lige uden for Keflavik. Passagertrafikken i Keflavik lufthavn er steget kraftigt i den seneste tid, og flere og flere flyselskaber vælger at oprette både kort- mellem- og langdistance ruter til og fra Keflavik.

  Reykjavik Lufthavn (RKV)
  Address: Reykjavíkurflugvollur, 101 Reykjavík, Island
  Telephone: +354 424 4000
  Flyselskaber som anvender Reykjavik lufthavn: Air Iceland Connect og Eagle Air.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Reykjavik lufthavn

  Lufthavnen er kompakt og velplanlagt, og har nogle af de mest velrenommerede biludlejningsfirmaer i verden placeret direkte i ankomsthallen, hvilket gør at du kan hente din billeje i Reykjavik lufthavn og være ude af døren på et par minutter.

  Avis biludlejning i Reykjavik lufthavn Avis i Reykjavik lufthavn
  Reykjavíkurflugvollur,
  Reykjavik, Island 101

  +354 5914000
  Åbningstider:
  8:00-17:00 Man-Fre
  Budget biludlejning i Reykjavik lufthavn Budget i Reykjavik lufthavn
  Reykjavíkurflugvollur,
  Reykjavik, Island 101

  +354 5626060
  Åbningstider:
  8:00-17:00 Man-Fre
  Hertz biludlejning i Reykjavik lufthavn Hertz i Reykjavik lufthavn
  Reykjavíkurflugvollur
  Reykjavik, Island 101

  +354 5224420
  Åbningstider:
  8:00-16;00 Man-Fre og 9:00-14:00 Lør & Søn

  Terminaler

  Der er to terminaler i Reykjavik lufthavn, placeret på hver sin side af landingsbanerne. Hovedterminalen som håndterer både nationalt og internationalt trafik, for Air Iceland, og den mindre terminal som betjener indenrigsflyvninger og internationale flyvninger for Eagle Air.

  Lufthavns faciliteter

  På trods af sin ringe størrelse tilbyder Reykjavik lufthavn de faciliteter man behøver, som for eksempel det udmærkede Air Iceland Cafeteria, moderne toiletforhold, let og bekvemt placerede billejekontorer og elevatorer. Desuden tilbydes et væld af tjenester for folk som har brug for ekstra hjælp.

  Hvordan kommer jeg til og fra Reykjavik lufthavn

  Islands offentlige transport fungerer upåklageligt, især i og omkring Reykjavik. En af de hurtigste måder at komme fra lufthavnen til centrum af hovedstaden er med det lokale busselskab Strætó. Du kan tage bus nummer 15, og dermed komme til centrum på ca. 10 minutter. Med Flybus’ shuttle busser kan du komme mellem Reykjavik lufthavn og Keflavik internationale lufthavn på omkring 45 minutter. Med biludlejning i Reykjavik lufthavn er det enkelt at komme til og fra byen på få minutter, da man jo slipper ventetider og start og stop for opsamling af passagerer.

  Parkerings Tips

  Parkering er altid let i Reykjavik lufthavn. Der er altid masser af plads på den tilhørende parkeringsplads, som ligger helt tæt på terminalerne, og det er helt gratis.

  Nyttige links

  Reykjavik Domestic Airport