Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I ISLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Island

  Se mere under dine rejser på Island med en billig biludlejning fra Auto Europe. Oplev vikingernes ånd og udforsk landet med en af vores fantastiske udlejningsbiler. Start din rejse ved at se på vores udlejningsmuligheder og book et køretøj på vores sikre søgemaskine.

  Hvorfor leje en minibil i Island?

  Lej bil i miniklassenMini-kategorien er praktisk, når du rejser inden for bygrænser, eller ved korte ture ud af byen. Udforsk Reykjavik med en minibil og oplev den nemme styring gennem byens gader og muligheden for at finde en parkeringsplads uden besvær. Minikategorien er den bedste til to passagerer med bagage.
  Populære modeller i miniklassen: Kia Picanto, Hyundai i10, Toyota Aygo samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Island

  Lej bil i økonomiklassenØkonomikategorien er et meget populært biludvalg blandt rejsende i Island på grund af lavt brændstofforbrug og en overkommelig pris. Økonomibiler er et godt alternativ til offentlig transport og giver dig mulighed for at se Island i dit eget tempo, mens du sparer penge på dine rejser. Køretøjer i denne klasse kan rumme op til fire personer og to store stykker bagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: VW Polo, Hyundai i20, Toyota Yaris og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Island

  Lej bil i kompaktklassenLej en kompaktbil i Island og nyd dine rejser til fulde, hvor du vil, og når du har lyst til det. En kompaktbil med to døre gør det nemt at køre igennem byens gader, hvorimod en 4-dørs stationcar vil være din bedste ven på landevejene.
  Populære modeller i kompaktklassen:Hyundai i30, Kia Rio, Ranault Clio, Toyota Auris og en række andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Island

  Lej bil i mellemklassenEn mellemklassebil giver dig mulighed for at rejse komfortabelt i en gruppe på fem personer med plads til bagage. Disse køretøjer er ideelle til udflugter uden for byen, når du skal bruge lidt længere tid i bilen. Denne kategori giver dig nok benplads og gør din rejse yderst behagelig. Med en stor mangfoldighed i kategorien, fra sedan til cross-overs og SUV'er, vil du blive forkælet.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Kia Ceed, Skoda Octavia, Toyota Avensis, Suzuki Vitara, VW Kaddy Maxi 5+2 passagerer.

  Hvorfor leje en familiebil i Island

  Lej bil i familieklassenHvis du rejser sammen med en familie eller en gruppe venner, er leje af en familiebil den bedste mulighed for dig. Disse rummelige biler tilbyder et stort bagagerum til din bagage og en masse benplads for passagerer. Takket være deres kraftige motorer bliver lange køreture udenfor byen nemmere, og du kan uden problemer udforske Island.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Skoda Octavia Estate, VW Passat, Opel Insignia, Ford Mondeo og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Island

  Lej en luksusbilTag på en tur, du har aldrig været på før. Med en luksus biludlejning i Island kommer du ind i en ny dimension af rejser. Vores flåde af prestige biler vil opfylde alle dine behov, hvad end det er en luksus sedan eller en sportsvogn. Komplet din rejse til Island med en speciel bil fra vores luksusflåde.luksusbiler
  Populære biler i luksusklassen: BMW 5 Series, Land Rover Discovery, Mercedes Sprinter 11 passagerer og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Island

  Lej en SUVEn SUV er det bedste valg for en rejse gennem det islandske landskab, hvilket er et krævende terræn. Gå ikke glip af nogen af Islands højdepunkter med en SUV biludlejning. Vælg et køretøj der bedst opfylder dine behov og få mest muligt ud af din ferie i Island. Gejserne og de vidunderlige nationalparker venter!
  Populære modeller i SUV klassen: Toyota RAV 4, Suzuki Jimmy, Suzuki Vitara, Toyota Land Cruiser, Toyota Hilux, Kia Sorento, Land Rover Discovery, Nissan Pathfinder 7 passagerer og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Island

  Lej en van/minibusPlanlægger du en tur til Island i selskab med mange andre? Leje af en van/minibus er det bedste valg, hvis du rejser i en gruppe på mere end fem personer. Det er langt mere overkommeligt at leje én minibus end at leje to sedan biler. Vans/minibusser er kendetegnet ved rummelige kabiner og masser af plads til bagage.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Ford Transit 9 passagerer, Renault Traffic 9 passagerer, VW Transporter 9 passagerer, Mercedes Vito 9 passagerer og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.