Auto Europe

  • DANMARK
  • Kontakt vores udlejningsspecialister

    BILLIG BILLEJE I TUNESIEN

    Biludlejning verden over
    Alamo Rental Car
    Avis Car Rental
    Budget Rental Car
    Dollar Car Rental
    Europcar
    Hertz
    National Car Rental
    Sixt Rent a Car
    Biludlejning verden over

    Biludlejning i Tunesien – Find din perfekte leje

    Auto Europe samarbejder med de største billejefirmaer verden over og derfor kan vi tilbyde kvalitetsbillejer på over 24.000 forskellige destinationer verden over - ved lufthavne, bystationer eller banegårde - som giver vores kunder fleksibilitet til at vælge den afhentningsstation der passer deres behov bedst, velvidende at de altid bliver tilbudt de mest konkurrencedygtige priser. I Tunesien tilbyder vi billeje på over 5 forskellige destinationer, bl.a. i Tunis.

    Få mest ud af din billeje

    Med en biludlejning i Tunesien er du garanteret fleksibilitet på din rejse. Den tidligere franske koloni og idag Republikken Tunesien er et af de lettest tilgængelige arabiske afrikanske lande. Tuneisen er 4 gange større end Danmark og befinder sig ved Middelhavskysten i det nordlige Afrika mellem Marokko og Egypten.

    Takket være den geografiske placering ved Middelhavet har Tuneisen altid haft blandet sig i den internationale handel. Ligger man dette til den massive invandring fra mange andre muslimske nordafriskanske lande, får man et samsurium af kulturer, som har biddraget til den store rigdom af arkæoligiske og historiske monumenter, som er at finde i Tunesien. Fra stenalderbopladser til Romerske og Fønikeske byer med Romerske templer.

    Mod vest kan man finde Atlas-bjergene, mod syd starten på Sahara-ørkenen, og mod nord frodige sletter, samt hovedstaden Tunis smukke blanding af muslimsk suverænitet og prægtige monumenter fra Romerriget.

    Kørselsregler og vejforhold

    I Tunesien kører man i højre side af vejen. I Tunesien er der generelt meget gode vejforhold, med enkelte undtagelser. Vejskilte står både på arabisk og engelsk, og tankstationer er let tilgængelige, og har hovedsagligt døgnåbent.

    • Det er ikke påkrævet at have et internationalt kørekort ved billejer i Tunesien, men Auto Europe anbefaler stærkt at man får anskaffet sig et sådant.

    Aldersgrænse

    For at leje en bil i Tunesien skal man være mindst 21 år gammel (aldersgrænse kan dog variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år.

    For information om kørsel i Tunesien, klik her.

    Valuta

    I Tunesien har man Tunesiske Dinar (TDN). Den tunesiske Dinar er en lukket valuta, hvilket betyder at den ikke kan købes udefra, men vekles på hoteller i Tunesien. Den tunesiske Dinars centsystem er anderledes end den danske Krones Øre, idet en tunesisk Dinar er 1000 tunesiske Milimes værd. 1 dansk krone svarer til ca. 0,29 NAD.

    Tidsforskel

    Tunesien ligger i tidszonen UTC+1, og er således i samme tidszone som Danmark i vinterperioden, mens man er en time bagud i Tunesien over sommeren som følger af vores sommertid.

    Sprog

    Det officielle sprog i Tunesien er arabisk, men grundet stor fransk inflydelse under kolonitiden, og Tunesiens geografiske placering, tales der I særdeleshed også meget fransk.

    Elektricitet

    Den elektriske spænding i Tunesien er 220 Volt, og den typiske stikkontakt er identisk med den danske, dog uden jordforbindelse.

    Pas og ambassade information

    Danske statsborgere kan frit opholde sig i Tunesien i op til 90 dage uden visum.
    Danmark har ingen ambassade i Tunesien, men et konsulat i Tunis. Dette kan kontaktes på følgende kontaktoplysninger:

    Det danske konsulat i Tunis, Tunesien
    5, Rue de Mauritanie
    Place d'Afrique, B.P. 254
    1002 Tunis Belvedere
    Tlf: 71 792 600
    Email: dannebrog@gnet.tn

    Nyttige links

    Turistinformation