Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TUNESIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Tunesien – Find din perfekte leje

  Auto Europe samarbejder med de største billejefirmaer verden over og derfor kan vi tilbyde kvalitetsbillejer på over 24.000 forskellige destinationer verden over - ved lufthavne, bystationer eller banegårde - som giver vores kunder fleksibilitet til at vælge den afhentningsstation der passer deres behov bedst, velvidende at de altid bliver tilbudt de mest konkurrencedygtige priser. I Tunesien tilbyder vi billeje på over 5 forskellige destinationer, bl.a. i Tunis.

  Få mest ud af din billeje

  Med en biludlejning i Tunesien er du garanteret fleksibilitet på din rejse. Den tidligere franske koloni og idag Republikken Tunesien er et af de lettest tilgængelige arabiske afrikanske lande. Tuneisen er 4 gange større end Danmark og befinder sig ved Middelhavskysten i det nordlige Afrika mellem Marokko og Egypten.

  Takket være den geografiske placering ved Middelhavet har Tuneisen altid haft blandet sig i den internationale handel. Ligger man dette til den massive invandring fra mange andre muslimske nordafriskanske lande, får man et samsurium af kulturer, som har biddraget til den store rigdom af arkæoligiske og historiske monumenter, som er at finde i Tunesien. Fra stenalderbopladser til Romerske og Fønikeske byer med Romerske templer.

  Mod vest kan man finde Atlas-bjergene, mod syd starten på Sahara-ørkenen, og mod nord frodige sletter, samt hovedstaden Tunis smukke blanding af muslimsk suverænitet og prægtige monumenter fra Romerriget.

  Kørselsregler og vejforhold

  I Tunesien kører man i højre side af vejen. I Tunesien er der generelt meget gode vejforhold, med enkelte undtagelser. Vejskilte står både på arabisk og engelsk, og tankstationer er let tilgængelige, og har hovedsagligt døgnåbent.

  • Det er ikke påkrævet at have et internationalt kørekort ved billejer i Tunesien, men Auto Europe anbefaler stærkt at man får anskaffet sig et sådant.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Tunesien skal man være mindst 21 år gammel (aldersgrænse kan dog variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år.

  For information om kørsel i Tunesien, klik her.

  Valuta

  I Tunesien har man Tunesiske Dinar (TDN). Den tunesiske Dinar er en lukket valuta, hvilket betyder at den ikke kan købes udefra, men vekles på hoteller i Tunesien. Den tunesiske Dinars centsystem er anderledes end den danske Krones Øre, idet en tunesisk Dinar er 1000 tunesiske Milimes værd. 1 dansk krone svarer til ca. 0,29 NAD.

  Tidsforskel

  Tunesien ligger i tidszonen UTC+1, og er således i samme tidszone som Danmark i vinterperioden, mens man er en time bagud i Tunesien over sommeren som følger af vores sommertid.

  Sprog

  Det officielle sprog i Tunesien er arabisk, men grundet stor fransk inflydelse under kolonitiden, og Tunesiens geografiske placering, tales der I særdeleshed også meget fransk.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Tunesien er 220 Volt, og den typiske stikkontakt er identisk med den danske, dog uden jordforbindelse.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere kan frit opholde sig i Tunesien i op til 90 dage uden visum.
  Danmark har ingen ambassade i Tunesien, men et konsulat i Tunis. Dette kan kontaktes på følgende kontaktoplysninger:

  Det danske konsulat i Tunis, Tunesien
  5, Rue de Mauritanie
  Place d'Afrique, B.P. 254
  1002 Tunis Belvedere
  Tlf: 71 792 600
  Email: dannebrog@gnet.tn

  Nyttige links

  Turistinformation