Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MAROKKO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Marokko - Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe har over 60 års erfaring som international biludlejningsformidler og står altid klar til at hjælpe dig med den mest optimale biludlejning. Med vores store know-how kan vi tilbyde vores kunder alt det bedste inden for biludlejning på 24.000 stationer i over 180 lande. Uanset hvor du ønsker at tilbringe din ferie eller hvor din forretningsrejse går hen, så kan vi finde en lejebil der opfylder dine behov. Papirarbejdet ordner vi, så du kan bruge din ferie på at slappe af og lave det du bedst kan lide! Bestil hurtigt og nemt hjemmefra og vi sørger for resten, så du nemt kan afhente din lejebil ved din destination. Vi samarbejder med alle de bedste og mest anerkendte lokale og internationale biludlejningsfirmaer over hele verden, hvilket gør at vi altid kan give dig det billigste tilbud på markedet. Grundet vores mange leverandører tilbyder vi altid et stort udvalg af køretøjer lige fra to-persons mini til 9-persons Van. I Marokko tilbyder vi billeje i 9 forskellige byer samt i alle lufthavne. Lej bl.a. bil fra lufthavnen i hovedstaden Rabat eller Casablanca. Vær ikke afhængige af bus- og togtider. Nyd din ferie i dit eget tempo med en lejebil fra Auto Europe. Bestil i dag - vi har gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning!

  Få mest ud af din billeje

  Med en biludlejning i Marokko kan man opleve alt det bedste ved dette fantastiske land. Inklusiv den unikke rundrejse mellem de fire "kongebyer", som består af den historiske hovedstad Rabat, hvor man bl.a. kan opleve Hassan-tårnet der strækker sig mod himlen, den eksotiske by Marrakech, det spritituelle centrum Fès og den lille men imponerende by Meknès, som alle kan nås med en lejebil. Derover kan man tage til Marokkos største by Casablanca, hvor man kan beundre et af verdens største religiøse monumenter, Kong Hassan II's moské på 210 meter! I syd ligger Agadir, landets største ferieby med gode muligheder for at nyde ferien ved de store sandstrande, dyrke vandsport og vandre langs den flotte strandpromonade. Marokko er i sandheden et land der er værd at udforske med en biludlejning.

  Kørselsregler og tankstationer

  Hvis man vil på eventyr i de Marokanske byer, så er det optimale at leje en bil. Marokko har en velfungerende infrastruktur med moderne veje, som dog kan være smalle.

  I Marokko må man kører 50 km/t i byerne og 100 km/t større veje og motorveje. Det anbefales at man kører stille og rolig og hele tiden er opmærksom. Da politiet er meget strikse omkring fartgrænserne, så skal man ikke køre over det tilladte.

  Kører man blot 5 km/t for stærkt kan det give en bøde på 400 MAD (ca. 275 DKK). Ligeledes er straffen hård for spritkørsel. Promillengrænsen er 0,0.

  Tankstationer i Marokko er tilgængelig helt ned til de mindste byer, og priserne er næsten de samme som vi kender derhjemme. Hvis man begiver sig ud i ørkenområderne er det en god idé, at have ekstra brændstof med.

  Parkering
  I Marokko er det tilladt at parkere langs vejkanten i mellem 1-2 timer afhængig af området. I større byer er der overvågede betalingsparkeringspladser. Om søndagen er parkering gratis.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Marokko, er du velkommen til at besøge vores kørselsinformations guide her.

  Vejafgifter

  Der er to steder i Marokko, hvor man skal betale vejafgift. Begge fra hovedstaden Rabat til henholdsvis Casablanca og Tangiers.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Marokko skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr. Ved nogle udlejningsfirmaer er den maksimale aldersbegrænsning 75 år.

  Valuta

  I Marokko benytter man Marokanske Dirham (MAD) som valuta. 1 bath svarer til ca. 70 øre. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express kan bruges de fleste steder. Man kan hæve i både banker og hæveautomater.

  Tidsforskel

  Danmark er 1 time foran Marokansk tid. Dette gælder både sommer og vinter.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Marokko er 220 Volt , 50 Hz. Man behøver derfor ikke nogen adapter for at tilslutte danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Man kan rejse til Marokko uden visum i op til 30 dage. Man skal medbringe et gyldigt pas, som skal være gyldigt i minimum 3 måneder efter planlagt hjemrejse. Hvis man skulle få brug for den danske ambassade, så ligger den i Rabat og har følende kontaktoplysninger.

  Den danske ambassade i Rabat, Marokko
  14, Rue Tiddas Angle Rue Roudana
  Quartier Hassan
  Code Postal 10020
  Rabat, Maroc

  Åbningstider: Mandag-fredag 8.30-16

  Tlf: +212 (0) 5 37 66 50 20
  Email: rbaamb@um.dk