Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MARRAKESCH

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Marrakesch med Auto Europe

  Beliggende ved foden af Atlasbjergene byder Marrakech, perlen i det sydlige Marokko på en stor kulturel mangfoldighed. En biludlejning i Marrakech fra Auto Europe er en fantastisk måde at lære byen og området at kende på! Den ekstraordinære beliggenhed, historie og afslappede livsstil gør Marrakech til et populært turistmål. Følgende seværdigheder er absolut et besøg værd: Djemaa el Fna (markedsplads), soukerne (basarer) i Medina ( den gamle bydel) og Koutoubia-moskeen.

  Book en lejebil direkte fra Marrakech-Menara Lufthavn og oplev de smukke afsides dele af byen og de spændende omgivelser! Kør i dit eget tempo og nyd dit ophold i Ouarzazate, Draa-dalen og havnebyen Essaouira. Besøg den tidligere portugisiske middelalderlige by El Jadida, Agadir og Rabat. Hos Auto Europe har du altid ret, når du leder efter den billigste udlejningsbil. Vi tilbyder et stort udvalg af køretøjer efter dit behov og budget. Book en billeje i Marrakech fra os og du vil få den bedste pris. Vi har heller ikke nogen afbestillingsgebyrer (op til 48 timer før afgang) og er tilgængelige alle ugens dage.

  Trafik

  Marrakesch er forbundet med Casablanca mod nord og Agadir i syd via A7. At komme rundt i byen mellem taxier, busser, og fodgængere mv kan være ret kompliceret. Det kan være endnu mere hektisk i ved Medina. Her er gaderne ofte overfyldte og folk ignorerer ofte trafikreglerne. Mere information om Marokko findes her. Der er rigelig parkering til anvendelse af din biludlejning i Marrakech. Du skal betale ca. 2 dirham pr. time ved billetmaskinen. Hvis der ikke er nogen salgsautomat, skal du betale beløbet til vagten.

  Geografisk information

  Marrakech ligger i centrum af Marokko og er den fjerde største by i landet. Det er mindre end tre timer fra Casablanca eller Agadir. Byen er opdelt i to dele: den historiske gamle bydel og den nye by. Marokko har et todelt klima. Middelhavet i det nordvestlige og tørre ørken klima i syd. Det regner meget sjældent og hvis det gør, er det mest fra november til april. Somrene er meget varme med temperaturer på 28°C i juli og august. Om vinteren er den gennemsnitlige temperatur mild med 13°C. Nætterne er dog kolde med temperaturer, der sommetider er tæt på nul.

  Lufthavn

  Marrakech Lufthavn er den næststørste lufthavn i landet efter Casablanca Lufthavn. Den ligger ca. 8 km sydvest for byens centrum. Næsten 25 flyselskaber opererer herfra til mange destinationer i hele Europa.

  Marrakesch Lufthavn - Menara (RAK)
  Adresse : Ménara, Marrakech 40000, Marokko
  Telefon: +212 5244-47910
  Officiel hjemmeside: Marrakech Lufthavn

  Offentlig transport

  Offentlig transport er ikke særlig avanceret at anvende i centrum. Virksomheden Alsa tilbyder flere buslinjer, der nemt fører dig fra A til B. Der kræves 4 dirhams pr. tur. Rejser med taxi er meget populær i Marrakech. Priserne er billige og er mindst 7 DH for en tur. Om natten er priserne højere. Der er større forskelle mellem små taxier. De store vil drive dig fra byen til din destination, mens de mindre udelukkende kun vil føre dig rundt inden for byens centrum. Marrakech har sin egen togstation, som er en af de vigtigste i landet. For at forblive fleksibel er det dog nemmere, at anvende sin lejebil.

  Nyttige links

  Turistinformation Marrakesch