Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I MAROKKO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Marokko

  Med billeje i Marokko kan du udforske dette spændende land. Marokko kan byde både på bjerge, ørken, oaser og ikke mindst fantastiske strande. Besøg hovedstaden Rabat og oplev de mere kulturelle dele af Marokko såsom Hassan-tårnet der strækker sig mod himlen, eller besøg Mechouar pladsen med det kongelige palads i nærheden.
  Er man mere til afslapning kan turistområdet Marrakech anbefales. Her er der alt, hvad du behøver for et dejligt afslappende ophold. Besøg de lokale markeder, hvor der handles med alt mellem himmel og jord, eller nyd solen på en af de omkringliggende smukke strande. I Marokko er der i gennemsnit 300 solskinsdage om året, så hvad mere kunne man ønske sig?

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Maksimumalderen for billeje i Marokko er med nogle forhandlere 75 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Marokko er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej/Motorvej: 100 km/t

  Vejregler
  Med biludlejning i Marokko kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Tankstationer i Marokko er tilgængelig helt ned til de mindste byer, og priserne er næsten de samme som vi kender derhjemme. Hvis man begiver sig ud i ørkenområderne er det en god idé, at have ekstra brændstof med.

  Afgifter
  I Marokko er der to betalingsveje. Begge starter ved hovedstaden Rabat og går henholdvis til Casablanca og Tangiers.

  Parkering
  I Marokko er det tilladt at parkere langs vejkanten i 1-2 timer. I de større byer er der også overvågede betalingsparkeringspladser. Det er gratis at parkere om søndagen.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Marokko oftest med et gebyr. Internationale envejslejer er ikke tilladt.