Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I MAROKKO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Marokko

  Oplev Marokkos mysterium, dets fejende ørken klitter, gyldne nuancer, blå landsbyer og et væld af antikke souks. Marokko er vidunderlig og alsidig. Landet er en destination som kan besøges året rundt, hvor man bl.a. kan opleve lange sandstrande, farverige antikke medinaer og betagende ture til ørkenen. Auto Europe arbejder tæt sammen med et stort antal internationale og lokale leverandører, der kun giver dig de bedste biludlejningsmuligheder i Marokko. Hvis du planlægger en tur og leder efter biludlejning af høj kvalitet, så tag et kig på vores guide nedenfor og vælg den bilkategori der opfylder dine rejsebehov bedst.

  Hvorfor leje en minibil i Marokko?

  Lej bil i miniklassenMinibiler anbefales til solo rejsende og venner, der rejser i Marokko på budget. Nem at manøvrere og parkere, gør disse køretøjer ideelle til byture i landet, hvor kørsel til tider kan virke ret forvirrende. Book en minibil, hvis du planlægger at køre kortere afstande i byer eller nærliggende strande, og hvis du rejser let eller uden bagage. En typisk minibil kan rumme op til fire personer uden bagage eller to personer med to mindre tasker.
  Populære modeller i miniklassen:  Hyundai i10, Peugeot 108, Fiat 500, Chevrolet Spark, Kia Picanto og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Marokko?

  Lej bil i økonomiklassenVælg en økonomibil hvis du har brug for lidt mere plads, men stadig ønsker at holde budgettet. Igen er denne køretøjstype perfekt, hvis du ikke planlægger at køre lange afstande, og har medbragt en stor og to mindre tasker. Ideelt set vil en økonomibil kunne rumme op til højst fire personer. Kør lettere gennem trafik kaos i marokkanske byer med en økonomibil.
  Populære modeller i økonomiklassen: Fiat Punto, Peugeot 208, Dacia Logan, Citroen C3, Renault Clio, Dacia Sandero eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Marokko?

  Lej bil i kompaktklassenDen kompakte klasse omfatter mellemstore køretøjer egnet til små familier og op til fire passagerer. Mens det stadig er i en lavere prisklasse, er en kompaktbil ikke kun et overkommeligt transportmiddel, men også en praktisk køretøjstype til en kortere roadtrip. Relativt små, men med kraftige motorer, vil de kompakte biler ubesværet tage dig fra Marrakech til havnebyen Essaouira, hvor du kan opleve frisk fanget fisk i den lokale havn som er beriget med sine azurblå både og flotte fiskerestauranter.
  Populære modeller i kompaktklassen: Fiat Tipo, Peugeot 301, Renault Clio, Dacia Dokker, Citroen C4, Renault Megane, Hyundai i30, Chevy Cruze eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Marokko?

  Lej bil i mellemklassenVores biler i mellemklassen er en af de mest populære muligheder for mindre familier og vennegrupper, da bilerne kan rumme op til 5 personer. Afhængigt af modellen tilbyder disse biler nok plads til en eller to store kufferter sammen med en eller endda to mindre tasker. Tag afsted på en udforskningstur rundt det sydlige Marokko og oplev ørkenens flair på din vej. Besøg Ouarzazate, også kendt som en indgangen til Sahara ørkenen og vejen til Merzouga, hvor du kan booke en kameltur!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Fiat Linea, Volvo 40, Toyota Prius Hybrid, Renault Symbol Diesel, Peugeot 3008, Toyota RAV 4 4x2 Hybrid eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Marokko?

  Lej bil i familieklassenEn familiebil er en typisk standard bil med plads til fem passagerer og et separat bagagerum. Kommer i en række modeller og med masser af indbyggede funktioner, hvilket vil give dig ro i sindet, mens du kører rundt i Marokko. Pak dine ejendele og sæt dig ud på en unik udforskningstur. Gå ikke glip af den mystiske Agzd, fuld af attraktioner som et hemmeligt fængsel midt i en ørken og en typisk traditionel oase for tørstige rejsende og karavaner. Slap af på det lokale hamam og fortsæt din rejse veludhvilket og frisk næste dag.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Peugeot 508, Hyundai Elantra, Hyundai i40, Alfa Romeo Giulia, Volvo S60, Volkswagen Passat, Dacia Duster Diesel og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Marokko?

  Lej en luksusbilForbedre din rejse med en af Auto Europes førsteklasses biludlejningstilbud. Rejs som en konge i en luksusbil og drag fordel af at rejse i stil i et af vores stilfulde køretøjer. Upåklageligt design og overdådigt interiør med klassisk udstyr kan blive din til en overkommelig pris. Du er velkommen til at gennemse vores resultater for luksusbiler i Marokko på vores hjemmeside.
  Populære biler i luksusklassen: Volvo XC60, Volvo V60, Volkswagen Touareg Diesel, Mercedes C 200, Mercedes E 220 samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Marokko?

  Lej en SUVStærkt anbefalet til ture i Marokko over flere dage er vores SUV'er, som er stabile, pålidelige og ideelle til længere ture for hele familien. Udforsk Atlasbjerget eller oplev kysten. Med en SUV har du nok plads til op til tre store og to små kufferter, mens det afhænger af modellen, der også kan rumme fra fire til syv passagerer. De fleste af vores SUV'er leveres med ubegrænsede antal kilometer, hvilket giver dig større frihed til at udforske.
  Populære modeller i SUV klassen: Jeep Grand Cherokee, Volvo XC60, Toyota Prado 4x4 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Marokko?

  Lej en van/minibusLeje af van/minibus er på høj efterspørgsel hele året rundt, og er specielt søgt af større grupper af turister på sightseeingtur i Marokko. Vores insider tip er at leje en van/minibus med flere pladser end du rent faktisk har brug for, for at kunne få plads til al bagage uden at skulle ofre en masse passagerplads. Spar på udlejning, depositum og forsikringer ved at vælge en van/minibus udlejning for op til ni passagerer i Marokko.
  Populære modeller i van klassen: Dacia Dokker, Peugeot Bipper og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.