Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I TUNESIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Tunesien

  Med en biludlejning i Tunesien er du garanteret fleksibilitet på din rejse. Den tidligere franske koloni der i dag kendes som Republikken Tunesien, er et af de lettest tilgængelige arabisk/afrikanske lande. Tunesien er 4 gange større end Danmark, og er beliggende ved Middelhavskysten i det nordlige Afrika mellem Marokko og Egypten.

  Hvorfor leje en minibil i Tunesien?

  Lej bil i miniklassenEn minibil bliver din bedste ven i en by som f.eks. Tunis, da denne type bil er nem at manøvrere rundt i smalle gader samt parkere. Minibiler er et fordelagtigt valg, hvis man rejser på budget, og gerne vil spendere sine penge på overnatningsmuligheder og oplevelser, da bilerne i miniklassen har et sparsomt brændstofsforbrug. Bilerne kan rumme op til 4 personer, men er man mere end 2 personer, anbefales det at leje en bil fra en højere klasse.
  Populære modeller i miniklassen:  Hyundai i10.

  Hvorfor leje en økonomibil i Tunesien?

  Lej bil i økonomiklassenEr man afsted mere en to personer, vil en økonomibil være et oplagt valg, særligt hvis man er afsted på budget, men stadig gerne vil ud og opleve landet på egen hånd. Denne type bil kan rumme op til 4 personer, og har plads til 1 stor kuffert samt 2 mindre tasker. Den perfekte type køretøj hvis man planlægger strandudflugter eller bare gerne vil udforske de forskellige byer i Tunesien. Er man mere end 2 personer, anbefaler vi, at I vælger en model med 4 døre.
  Populære modeller i økonomiklassen: Renault Symbol.

  Hvorfor leje en kompakt i Tunesien?

  Lej bil i kompaktklassenEn kompaktbil kan rumme en smule mere end bilerne i de forrige kategorier, men kan stadig lejes til fordelagtige priser. Man får en bil med et lavt brændstofsforbrug, som er ideel til bykørsel eller mindre ture til f.eks. stranden. Bilerne kan rumme op til 5 personer med to store stykker bagage samt en mindre taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai Accent.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Tunesien?

  Lej bil i mellemklassenEn bil i mellemklassen vil takket være sin kraftfulde motor få dig ubesværet gennem byer såvel som omkringliggende områder, uden at spolere dit budget. Dette er takket være bilernes lave brændstofsforbrug, som er en generel faktor for vores mellemklasse. Denne type køretøj kan rumme op til 5 personer, og bagagerummet har plads til 2 kufferter og en mindre taske. Bilen er grundet sin rummelige kabine og store bagagerum den perfekte løsning for mindre familier!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Baic S3.

  Hvorfor leje en familiebil i Tunesien?

  Lej bil i familieklassenDenne klasse tilbyder større biler end de tidligere kategorier. En familiebil kan rumme op til fem personer, har rigeligt med benplads og et rummeligt bagagerum. Som navnet også indikerer, er denne type bil ideel til familier, hvilket naturligvis bunder i rummeligheden samt komforten for samtlige passagerer under kørslen.
  Populære bilmodeller i familieklassen: VW Passat.

  Hvorfor leje en luksusbil i Tunesien?

  Lej en luksusbilRejs med al den komfort du fortjener, hvad enten du er på forretningsrejse eller ferie med familien. Vores brede udvalg af prestige- og luksusbiler i Tunesien vil kunne slukke din tørst efter glamour, stilfuldt design og en fremragende køreoplevelse. Tjek vores brede vifte af køretøjer for at se vores tilbud eller ring til vores team som kan hjælpe dig med at arrangere din luksusbil.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes E-Klasse.

  Hvorfor leje en van/minibus i Tunesien?

  Lej en van/minibusRejser man mere end 5 personer, er den bedste mulighed at leje van/minibus fremfor at skulle leje 2 seperate biler. Dette betyder, at man dele oplevelserne på hele sin rejse - også under køreturene. En van/minibus kan rumme op til 9 personer, og opbevare alles bagage samtidig. Denne mulighed er komfortabel og populær blandt grupper, som ønsker at rejse samlet og ikke hver for sig!
  Populære modeller i van/minibus klassen: Hyundai H1 9 pax.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.