Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I TUNESIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Tunesien

  Generel information
  Tunesien er det mindste nordafrikanske land med sine ca 800 km fra nord til syd og 320 km fra øst til vest. De har et godt udviklet vejsystem der gør det let, at besøge turistområderne og de omkringliggende nabolande. Dog må biler lejet i Tunesien ikke forlade landet. Brændstof er billigt og lettilgængeligt.

  Krav
  Kørsel foregår i højre side af vejen, ligesom i Danmark. Vejskilte er generelt ligesom i Europa, og teksten er oftest skrevet på fransk og/eller arabisk.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Tunesien er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Fartgrænser i Tunesien er mere afhængige af vejens tilstand, end af direkte regulationer. Regn med ikke at køre hurtigere end 30 km/t i byerne og maksimalt 90 km/t på motorvejen.

  Vejregler
  Brændstof er billigt i Tunesien, og der er et godt udbud af tankstationer.

  Tankstationer
  Brændstof er billigt i Tunesien, og der er et godt udbud af tankstationer.

  Afgifter
  I Tunesien er der en enkelt betalingsvej, og det er motorvejen mellem Tunis og Sousse. Denne koster mellem 2 USD - 2 USD.

  Parkering
  Vejene i Tunesien har som regel parkeringsmuligheder i op til 2 timer. Betalingsparkering og parkeringsgarager er ikke så udbredt.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved billeje i Tunesien kan forsikringer varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er ikke mulighed for internationale envejslejer.