Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MALTA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning på Malta – Garanti for de bedste priser

  Står du og skal til Malta og overvejer at leje en bil til ferien? Så kontakt Auto Europe og lad os finde den billeje der passer perfekt til jeres kør-selv-ferie. Vi har over 60 års erfaring og kan derfor garantere de laveste priser på markedet for standard lejebiler. Finder du et bedre tilbud andre steder, så slår vi eller matcher tilbuddet med vores prisgaranti. Book din biludlejning på Malta med Auto Europe allerede i dag - der er gratis afbestilling frem til 48 timer før afhentning. Har du spørgsmål eller vil I kontakt med os af andre grunde, så kan vi kontaktes gratis på tlf.+45 78 75 53 06 alle dage. I Malta kan du vælge mellem afhentningskontorer i 9 byer samt direkte fra Malta International Airport - lettere bliver det ikke!

  Få mest ud af din billeje!

  Syd for Sicilien ligger Malta, en eksotisk ø i Middelhavet, rig på historie og naturlig skønhed. Kendetegnet af bølgende bakker, sprudlende marker og tårnhøje kystlinje, Malta byder på havne, strande og klippefyldte bugter. En biludlejning i Malta giver dig mulighed for at rejse væk fra de slagne turistområder og skabe et eventyr skræddersyet til din smag og interesser. Kør din lejebil til Hamrun og oplev den varme gæstfrihed som landsbyen tilbyder. Byen huser også den neo gotiske Sognekirke St. Gaetano fra det 19.århundrede, der også er målstregen til byens store festival parade. Udforsk også det spektakulære landskab på vejen til Luqa, en landsby der er kendt for sin store betydning for Royal Air Force under Anden Verdenskrig. Dette kan både udforskes til fods, med vandtaxi, eller havnerundfart for at lære mere om betydningen af denne region. Et godt råd er at leje sin bil direkte fra lufthavnen!

  Kørselsregler og tankstationer

  Generelt er de vigtigste veje velholdt, selvom der kan være mangler når man kommer ud på mindre veje. I byområder kan der dog blive kørt mere aggresivt og ikke altid efter reglerne, så vær derfor ekstra opmærksom ved bykørsel. Det er godt at forberede sig lidt hjemmefra, når man skal køre bil i udlandet.

  Her er en kort oversigt over, hvad man skal forvente, når du kører i Malta:

  • På Malta kører man i venstre side af vejen. Dette skal man lige vende sig til, derfor vær meget opmærksom på det i starten.
  • Alle passagerer skal bruge sikkerhedssele.
  • Børn under 3 år skal sidde i passende børnesæder.
  • Brug af mobiltelefon af enhver form er strengt forbudt under kørslen.
  • Vend dig til, at de lokale bruger hornet meget, fx pga. de holder i kø.
  • Ved kørsel skal du altid medbringe et gyldigt kørekort, din billeje dokumenter og forsikringsdokumenter.
  • Promillegrænsen på Malta er 0,8, men det anbefales kraftigt, at man ikke drikker op til at man skal køre. Bliver man taget med over 0,8 kan politiet fratage ens kørekort på stedet.
  • Skal man til Gazo med færgen, så vær der i god tid hvis man vil have bilen med. Færgen går hver halve time i højsæsonen.

  Man møder hyppigt en tankstation og de de fleste holder åbent fra 07:00 til 20:00, men der er også mange der holder døgnåbent. Vær opmærksom på, at man i de fleste tilfælde skal betale med kontanter, da kreditkort ikke accepteres.

  Parkering

  Parkere man ulovligt, så kan man godt regne med at få en bøde, som skal betales på stedet kontant. Normalt er der nemlig parkeringsvagter der overvåger parkeringsområderne i og omkring byerne. De forlanger drikkepenge, da de viser bilerne hen til de frie pladser og holder øje med bilen, mens den holder parkeret.

  For uddybelse og mere information om, at køre lejebil på Malta kan man klikke her.

  Vejafgifter

  Man skal ikke betale for at køre på motorvejene på Malta. Kun for at komme med færgen til de forskellige øer.

  Aldersvilkår

  Man skal minimum være 21 år og have haft kørekort i minimum 1 år for at leje bil på Malta. Bilister under 25 år kan blive påkrævet at betale et ekstra gebyr (afhænger af udlejer og bilkategori).

  Valuta

  Valutaen på Malta er euroen, som blev indført i 2008. Det er muligt at hæve i en af de mange hæveautomater og i banker.

  Tidsforskel

  Malta er i den centraleuropæiske tidszone, hvilket betyder klokken altid er den samme som i Danmark, da Malta også har sommertid.

  Ordbog

  Maltesisk og engelsk er begge officielle sprog i Malta, da øen er en tidligere britisk koloni. Maltesisk har indarbejdet mange ord, der stammer fra engelsk, italiensk og fransk, som har udviklet sig gennem århundreder.

  Nedenfor er et par maltesiske sætninger, du måske kan finde nyttige på din ferie på Malta:

  Hej - Hello
  Godmorgen - Bongu
  Godaften - Bonswa
  Tak - Grazzi
  Farvel - Sahha
  Snakker du engelsk? - Titkellem bl-Ingliz?
  Hvordan går det? - Kif inti?
  Vær så venlig - Jekk joghgbok
  Undskyld - Jiddispjacini
  Hjælp! - Ajjut!
  Nej - Le

  Elektricitet

  På Malta benytter de elektrisk strøm på 230 volt, men med trebenet engelske stik. Man skal derfor medbringe eller købe en adapter til tilslutning af danske apparater. 

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere behøver ikke visum for indrejse til Malta, hvis opholdet er under 90 dage. Man skal derimod medbringe pass, som skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsen. Danmark har ingen ambassade på Malta, men derimod i Rom i Italien.
  På Malta kan man udstede nødpas og forlænge pas på konsulaet, som har følgende kontaktoplysninger:

  Konsulat på Malta
  Generalkonsul Karl Marius Gollcher
  19, Zachary Street
  Valletta VLT 10 Malta
  Tlf: (+39) 00356-25 69 17 90
  Email: consulategeneral@gollcher.com

  Nyttige links

  Turistinformation Malta

  Officielle lufthavnshjemmeside - Valetta International Airport

  Biloversigt i Malta

  Kørselsinformation i Malta