Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE PÅ MALTA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde på Malta

  Hvorfor ikke få noget sol og middelhavsglød på Malta? Auto Europe kan være din rejsepartner og hjælpe dig med at udforske denne dejlige ø med en biludlejning på Malta. For større fleksibilitet og mobilitet på enhver ø, er det meget tilrådeligt at leje en bil og spare din dyrebare ferietid.

  Hvorfor leje en minibil på Malta?

  Lej bil i miniklassenMinibiler er en af de mest populære biludlejningskategorier på øer. De er et godt valg for unge par med meget lidt bagage. Meget små og zippy, Mini biler er perfekte til at køre dig selv til nærliggende strande, opdage afsides bugter på Malta, eller besøge de historiske gamle byer på øen.
  Populære modeller i miniklassen: Peugeot 107, Peugeot 108, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Toyota Aygo og mange flere.

  Hvorfor leje en økonomibil på Malta

  Lej bil i økonomiklassen En anden forholdsvis overkommelig men alligevel komfortabel måde at komme rundt på øen Malta er med en af vores økonomibiler. Priserne adskiller sig ikke meget fra den tidligere mini kategori, men økonomibilernegiver dig lidt mere plads til to personer og to små kufferter. Ellers kan bilen rumme op til fire passagerer uden bagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Citroen DS3, Peugeot 208, Fiat Panda, Kia Picanto, Kia Rio, Peugeot 208 og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil på Malta

  Lej bil i kompaktklassenFor mere komfort og lidt ekstra benplads, skal du vælge en biludlejning i kompaktklassen på Malta og nyde alsidigheden ved disse køretøjer, da de kommer i en bred vifte af modeller. Med så godt et tilbud vil du blive forkælet og derfor helt sikkert finde et køretøj, der helt opfylder dine behov.
  Populære modeller i kompaktklassen: Peugeot 308, Chevrolet Kalos, Chevy Aveo, Nissan Juke, Hyundai i10, Opel Astra, Citroen C4 og andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil på Malta

  Lej bil i mellemklassenRejser I med flere passagerer? Nyd komforten af en bil i mellemklassen på Malta, der kan rumme op til fem passagerer sammen med to store kufferter og et lille stykke bagage. Med en optimal andel af størrelse og funktionalitet har disse biler en god størrelse, der passer til de fleste rejsende. Takket være deres gennemsnitlige størrelse er modellerne ret nemme at køre selv på smalle veje.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla, Peugeot 3008, Citroen C4 Picasso, Opel Zafira, Peugeot Partner og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil på Malta

  Lej bil i familieklassenNår du rejser med familien eller flere passagerer med kufferter, kan du drage fordel af vores familiebiler på Malta. Ikke kun rummelige, men også alsidige og med rigeligt udstyr. Disse biler kan gøre endnu en længere biltur med børn til en sjov og afslappende oplevelse. Det separate bagagerum er særlig praktisk til dine kufferter.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Toyota Avensis, Alfa Romeo 159, Peugeot 508, Peugeot Expert, Nissan NV200, Ford Kuga og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil på Malta

  Lej en luksusbilFor et ekstra touch af glamour på øen, tjek vores overkommelige tilbud af luksus udlejninger pü Malta. Kør ned langs kysten i en cabriolet og mærk solen på en dejlig tur rundt på øen. Du kan vælge en luksusbil: fra kendte biludlejningsmærker som Peugeot, Fiat, Ford og mange andre.
  Populære biler i luksusklassen og andre luksuriøse modeller: Peugeot 308 Cabrio and Peugeot Expert.

  Hvorfor leje en SUV på Malta

  Lej en SUV SUV-køretøjer er pålidelige rejsepartnere, der hjælper dig med at tackle selv de mest vanskelige terræner. Deres robusthed skelner dem fra de tidligere nævnte bilklasser. Med masser af opbevaringsrum er SUV'er ideelle til længere familieferier og weekendferier, hvor du sagtens kan medbringe sportsudstyr.
  Populære modeller i SUV klassen: Ford Kuga.

  Hvorfor leje en van/minibus på Malta

  Lej en van/minibus Vans giver altid de bedste leje muligheder for flere passagerer på udkig efter billig biludlejning. Betydeligt billigere end at leje flere køretøjer på en gang, samtidigt med at vans/minibusser også lader dig tilbringe din ferie sammen som en gruppe, hvilket er sjovere på vejene.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Peugeot Expert, Nissan NV200, Citroen Dispatch, Peugeot Tepee, Ford Tourneo og mange andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.