Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I MALTA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler på Malta

  Malta består af de tre øer: Malta, Gozo og Comino. På Malta er der hverken bjerge eller floder, hvilket gør det let at komme rundt i bil. Med en lejet bil på Malta kan man opleve bl.a. dejlige sandstramde, charmerende små havnebyer og arkæologiske fund.

  Generel information

  Krav
  For at få biludlejning på Malta skal man være imellem 21 - 70 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr.
  Sikkerhedsseler er nødvendigt for fører samt eventuelle passagerer. Barnesæder er ikke lovpligtige, men vi anbefaler at børn sidder i et barnesæde der passer dem i forhold til vægt og alder.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne på Malta er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t

  Vejregler
  På Malta kører man i venstre side af vejen, og overhaler højre om. Det er forbudt at snakke i telefon, selvom denne er tilkoblet håndfrit udstyr.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 07.00 - 20.00.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje på Malta.

  Parkering
  I større byer er der parkeringspladser i gaderne, hvor det er tilladt at holde imellem 1 - 2 timer, såfremt man har et synligt parkeringsbevis i forruden. Hvis man ønsker at parkere længere anbefales det at finde en parkeringsgarage. Vær opmærksom på dobbeltoptegnede gule linjer, da disse indikerer at parkering er forbudt. Normalt er det gratis at parkere på Malta, men vær alligevel altid omhyggelig med at læse de opstillede parkeringskilte.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  Ved billeje på Malta er det forbudt at medbringe bilen på færge, og derfor er det heller ikke tilladt at forlade landet.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejsleje samt international envejsleje er ikke tilladt.