Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA MALTA LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Malta Lufthavn med Auto Europe

  Malta er en af tre øer i det Maltesiske øhav. De andre er Gozo og Comino og de kan nås med færge. Malta International Lufthavn ligger i centrum af øen, hvilket er perfekt, hvis du vil udforske Malta. Der er ingen motorveje på øen, kun regionale veje. Malta er en Middelhavsø lige syd for Sicilien og er kendt for sin rige historie og naturlige skønhed. Med en biludlejning fra Malta lufthavn vil det være nemt at udforske øen i dit eget tempo. Øen er hjemsted for fantastiske kirker, huler, flotte strande og er kendt for sin varme gæstfrihed og sit lækre køkken. Med biludlejning fra Auto Europe får du en god bil til den bedste pris på nettet. Auto Europe har erfaring helt tilbage fra 1954 og kan tilbyde biludlejningstjenester med verdens førende biludlejningsfirmaer.

  Lufthavn information

  Malta Lufthavn (MLA)
  Officielt navn: Malta International Airport
  Adresse: Luqa LQA 4000, Malta.
  Lokation: Lufthavnen ligger ca. 8 km fra hovedstaden Valletta.
  Flyselskaber fra lufthavnen: Der er mange flyselskaber, der har fly til og fra Malta, hvoraf de mest bemærkelsesværdige er: Air Malta, Ryanair, Alitalia, Air France, Etihad, EasyJet og Lufthansa.

  Terminaler

  Lufthavnen har en stor terminal med to etager, der har et stort udvalg af faciliteter.

  Billeje afhentning og aflevering

  Selvom nogle biludlejere har en bus fra lufthavnen til deres kontor, så har de fleste leverandører et kontor i ankomsthallen. Skulle du være nødt til at returnere bilen uden for kontortiden, bedes du kontakte Auto Europe for at kontrollere, om leverandøren tilbyder en drop-box og for at kontrollere, om der er tillæg for denne ydelse, når du vil aflevere din biludlejning fra Malta Lufthavn.

  Leverandører Åbningstider
  Avis Mandag-søndag 08:00-20:00
  Budget Mandag-søndag 08:00-20:00
  Hertz Mandag-søndag 08:00-20:00
  Goldcar Mandag-søndag 09:00-22:00
  Europcar Døgnet rundt

  Lufthavns faciliteter

  Malta International Lufthavn tilbyder gratis højhastigheds-internet og opladningsstationer til dine elektroniske enheder i hele terminalen. Lufthavnen har to luksus lounges, en ved ankomsterne og en ved afgangene, som kan anvendes, når man er medlem eller hvis man betaler entré. Loungerne tilbyder supplerende snacks og drikkevarer, tv, aviser, magasiner og komfortable lounge stole. Besøg lufthavnens hjemmeside for den aktuelle pris på adgangskortet. I ankomsthallen kan du finde turistinformationen, der kan give dig alle de oplysninger, du har brug for om øen. Lufthavnen har en række butikker, spisesteder og andre tjenester.

  Transport

  Med bil
  Da der ikke er nogen motorveje i Malta, kan trafikken være ganske kaotisk. Under normale omstændigheder vil det tage ca. 15-20 minutter at komme til lufthavnen i bil fra hovedstaden Valetta. Afhent din billeje fra Malta Lufthavn og besøg de nærliggende byer Hamrun og Luqa.

  Med bus og taxa
  På Maltas internationale lufthavn er der en taxaplads lige udenfor terminalen. Taxierne kører 24 timer i døgnet. Det er også muligt at få et forudbetalt billet ved taxahuset, som ligger i ankomsthallen. Lufthavnen er let nå med bus. Der er fire express buslinjer (X1, X2, X3 og X4), der kan få dig ind i byen eller til lufthavnen på cirka 30 minutter. Ved lufthavnen er der busser, der har flere linjer rundt om øen. Lufthavnen tilbyder også pendulkørsel.

  Parkering tips

  Lufthavnen har lang og kortvarig parkering, der begge ligger tæt på terminalen. Besøg lufthavnens hjemmeside for aktuelle priser og præcis placering af parkeringspladsen. I byerne på øen er parkering normalt vanskeligere i centrum af byen, mens hvis man er længere væk fra centrum, er det ikke noget problem.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside - Malta Lufthavn