Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SYDAFRIKA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Sydafrika med Auto Europe

  Kontakt Auto Europe når du har brug for biludlejning til din rejse til Sydafrika. Vi har over 60 års erfaring og kan derfor garantere de laveste priser på standard lejebiler og luksus og sportskøretøjer samtidig med, at vi kan skræddersy kør-selv-ferien, så den passer perfekt til dine specifikke behov. Book din biludlejning i Sydafrika med Auto Europe og drag fordel af vores gode service og prisgaranti. I Sydafrika kan du vælge mellem afhentningskontorer i over 100 byer, mere fleksibelt bliver det ikke. Bestil i god til! Der er selvfølgelig gratis afbestilling frem til 48 timer før afhentning! Læs biludlejningsanmeldelser fra Sydafrika for at danne dig et indtryk af andre kunder hos Auto Europe's oplevelser med lejebil i Sydafrika.

  Få mest ud af din billeje!

  Sydafrika er sol, varme, brede strande og en mangfoldighed af bjerge og dale. Sydafrika er et afrikansk land med europæisk infrastruktur. Et land, hvor det bedste fra syd suppleres med det bedste fra nord, og tilegnet for biludlejning.

  Begynd din rejse ved at leje en bil i den unikke by Cape Town og nyd det fantastisk flotte område ud til Atlanterhavet. Naturen i området er ekstraordinær og findes ikke mange andre steder på jorden. Du kan selvfølgelig leje bilen direkte i lufthavnen, som du også kan gøre i Sydafrikas største by, Johannesburg. Byen er Sydafrikas økonomiske kraftcenter med god infrastruktur, fine motorveje og alt andet hvad en moderne by byder på. Johannesburg er et godt sted at tage udgangspunkt fra, når man har en lejebil og vil ud og opleve seværdigheder uden for byen.

  Kørselsregler og tankstationer

  Med et behageligt klima, smukke naturområder og interessant kultur er Sydafrika et sikkert valg, for en vellykket oplevelsesferie. At man har en bil til rådighed øger kun oplevelsen, da man derved helt selv kan planlægge hvad man ønsker at opelve og hvilket tempo det skal foregå i..

  For at få mest ud af kør-selv-ferien, så forbered dig på at køre sikkert og lovligt med disse nyttige tips:

  • I Sydafrika køres der i venstre side af vejen. Dette vender man sig dog hurtigt til, hvis man ikke har prøvet det før.
  • Det er opbligatorisk at benytte sikkerhedssele under kørslen.
  • Dog kan de lokale godt køre en smule som det passer dem og man skal derfor holde et vågnt øje i trafikken.
  • Man skal ikke kombinere alkohol og kørsel på nogen måde i Sydafrika.Selvom promillegrænsen er den samme i Danmark, kan man alligevel blive retsforfulgt.
  • Tankstationer i Sydafrika findes langs motorvejen samt landeveje. Dog kan afstanden være større i de mere landlige områder, så det er en god idé at tanke så ofte som muligt.

  For uddybelse og mere information om, at køre lejebil i Sydafrika kan man klikke her.

  Vejafgifter

  Mange motorveje inden for det nationale vejnet Sydafrika er betalingsveje, så det anbefales, at du tjekker din rute og sikre, at du medtager nok penge til at betale vejafgifter med. Der er vejafgift i Gauteng, hvor du er forpligtet til at registrere online og oprette en vejafgiftskonto. Besøger gæsterne kan vælge at købe dag passerer.

  Aldersvilkår

  Man skal minimum være 18 år for at køre og leje bil. Dog kræver de fleste biludlejningsfirmaer at man er mindst 21 år. Det variere både for selskabet og for bilkategorien. Ligeledes opkræver de fleste et ekstra gebyr, hvis man er under 25 år.

  Valuta

  I Sydafrika er valutaen Rand (ZAR el. R). Rand deles i 100 cent og 1 rand er ca. 0,55,- kr. Kreditkort som Visa, MasterCard og American Express kan benyttes stor set alle steder. Dog skal man være opmærksom på, at det ikke er muligt at betale med kreditkort på tankstationer, kun kontanter. Der kan veksles i banker eller vekselsinstitutter. Bankerne har åbent fra ca. 9.00-15.30 på hverdaqe og lørdage ofte kun om formiddagen.

  Tidsforskel

  Selvom Sydafrika er et stort land, så er hele landet under samme tidszone (GMT+2). Om sommeren, når der er sommertid i Danmark, er der ingen tidsforskel, men om vinteren er Sydafrika en time foran dansk tid.

  Ordbog

  Der tales en lang række sprog i Sydafrika. Blandt dem, mere udbredt er engelsk, afrikaans, zulu, tswana, Zhosa, Swati, Tsonga, Venda, Southern Ndebele og Sotho. Zulu på 23%, er den mest udbredte sprog, men engelsk er det sprog som tales i medierne og i storbyområderne.

  Nedenfor er nogle Zulu sætninger til at hjælpe dig med dine rejser:

  Hej - Sawubona
  Goddag - Okuhle day
  Hvor er toilettet? - Iphi lokugezela?
  Hvor er politistationen? - Iphi esiteshini samaphoyisa?
  Hvor er hospitalet? - Lapho kuba isibhedlela?
  Hvor er der en hæveautomat? - Iphi ATM?
  Tak - Ngiyabonga

  Elektricitet

  I Sydafrika er den generelle elektriske spænding på 220/230 volt. Man skal medbringe adaptere til europæiske stik.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere behøver ikke visum for at indrejse til Sydafrika, da man automatisk får et visum på 90 dage ved ankomsten, men man skal kunne fremvise returbillet og økonomiske midler. Man skal dog medbringe et pas, som skal være gyldigt 1 måned udover opholdet og indeholde mindst 2 blanke sider til visum.
  Får man brug for den danske ambassade i Sydafrika, så ligger den i Pretoria og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Sydafrika
  iParioli Office Park, Block B2
  1166 Park Street, Hatfield 0083, Pretoria
  Tlf: +27 (0) 12 430 9340
  Email: pryamp@um.dk

  Autocamper leje i Sydafrika

  Udforsk Sydafrika med en autocamper og firehjulstrækker leje og oplev den fantastiske vildmark med eksotiske dyr helt tæt på. Udnyt denne unikke mulighed til at lære Sydafrika at kende i dit helt eget tempo. Med utallige campingpladser overalt i landet, vil du helt sikkert finde det helt rigtige sted og få en unik oplevelse for livet!

  Nyttige links

  Turistinformation Sydafrika

  Infografik: Mærkeligste skisportssteder