Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA JOHANNESBURG LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Johannesburg lufthavn - Reserver nu og spar!

  Johannesburg, også kaldet Jo'burg, Jozi og E'Goli, "guldbyen", er den finansielle og industrielle metropol i Sydafrika, bygget på en rig historie med guldminedrift. Byen udviklet sig fra en spændende safari-mellemlanding til et pulserende knudepunkt for kunst og kultur. Spændende moderne gallerier og det nye Maboneng Precinct med sine funky restauranter, caféer og kunststudier er nu blandt byens største turistattraktioner sammen med det gribende Apartheid Museum og Constitution Hill. Du kan omgås med dyrelivet i en populær løvepark; slentre blandt de smukke haver, parker og andre attraktioner i Pretoria, landets administrative hovedstad; og udforske den UNESCO-listede Cradle of Humankind, et af de rigeste paleoanthropologiske steder i verden.

  En billeje i Johannesburg Lufthavn med Auto Europe gør det det let og bekvemt for dig at opleve Sydafrikas skønhed. I kraft af vores lange samarbejde med adskillige nationale og internationale biludlejningsudbydere kan vi i dag give dig utroligt lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten på kundeservicen, og vi kan helt sikkert levere præcis den bil du ønsker og behøver. Se hvilke tilbud vi har til din næste tur på hjemmesiden, eller ring til vores eksperter på +45 78 75 53 06. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Johannesburg du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Johannesburg lufthavn, eller OR Tambo International Airport som den officielt hedder, er en international lufthavn, der ligger i Kempton Park i Gauteng, tæt på Johannesburg. OR Tambo lufthavn er knudepunktet for de fleste internationale og indenrigsrejser fra og i Sydafrika og er i stand til at klare 28 millioner passagerer om året. Lufthavnen er også centrum for South African Airways, som er Sydafrikas største flyselskab samt lokale flyselskaber, der flyver indenrigs.

  Johannesburg lufthavn (JNB)
  Officielle navn: OR Tambo International Airport
  Adresse: O.R. Tambo Airport Road, Johannesburg, South Africa
  Beliggenhed: Johannesburg lufthavn ligger i hjertet af Kempton park (Ekurhuleni), Gauteng i Sydafrika. Fra lufthavnen er der ca. 28km af hovedvej R24 til Johannesburg
  Flyselskaber som opererer fra Johannesburg lufthavn: Over 40 flyselskaber driver kommercielle flyvninger til og fra Johannesburg lufthavn, herunder British Airways og Lufthansa. Lufthavnen fungerer også som knudepunkt for South African Airways og lavprisselskaber som Mango. Tlf + 27 (0) 11 921 6262

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Johannesburg lufthavn?

  Biludlejning i Johannesburg lufthavn er en bekvem og fantastisk start på ferien. Alle afhentningsstederne er beliggende i det specielle parkeringshus i flere etager, og her klares både afhentning og aflevering. Når man kommer frem til skranken skal man fremvise voucheren, pas, gyldigt kreditkort og kørekort. Alle dokumenter skal være registreret i førerens navn.

  Avis biludlejning i Johannesburg lufthavn Avis i Johannesburg lufthavn
  O.R. Tambo Airport Road,,
  Johannesburg, South Africa 2001

  +27 11 387 8544
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24 timer.
  Budget biludlejning i Johannesburg lufthavn Budget i Johannesburg lufthavn
  O.R. Tambo Airport Road,,
  Johannesburg, South Africa 2001

  +27 11 573 5000
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24 timer.
  First Car rental biludlejning i Johannesburg lufthavn First Car Rental i Johannesburg lufthavn
  O.R. Tambo Airport Road,,
  Johannesburg, South Africa 2001

  +27 11 390 2342
  Åbningstider:
  Mandag - søndag: 24 timer.

  Terminaler

  Johannesburg - OR Tambo International Airport Terminaler er fordelt på 2 hovedterminaler og 4 niveauer. Den internationale terminal, der er bygget til at kunne modtage Airbus A380, verdens største passagerfly, og modtager hvert år over 21 millioner passagerer.

  Lufthavnens faciliteter

  Johannesburg lufthavn tilbyder ud over over en pæn og behagelig indretning et fantastisk shoppingområde med over 100 butikker, for ikke at nævne Gautrain Rapid Rail Link over terminalen, som alt sammen bidrager til den smidige drift af den relativt nyrenoverede JNB lufthavn. Lufthavnen har også et betydeligt detailområde, der spænder over spektret fra avancerede toldfrie butikker, afrikanske kuriosobutikker og en bred vifte af mad- og drikkevarer. O.R. Tambo International Airport er også hjemsted for førsteklasses hoteller, der ligger i og omkring lufthavnsområdet. Naturligvis finder du også din biludlejning i Johannesburg lufthavn her.

  Hvordan kommer jeg til og fra Johannesburg lufthavn?

  Lufthavnen kan nås via R24 Airport Freeway, der har forbindelse til motorvejene R24 og R21. Det er ganske let at køre din billeje i Johannesburg lufthavn til Johannesburg centrum, da lufthavnen kun ligger cirka 25 km væk tager det kun omkring 20 minutter via motorvej R24. Der er ca. 83 km til Pretoria af motorvej R21, så forvent at det tager omkring 40 minutter. Hvis du har lyst til at tage en tur til Durban og nyde havudsigten, skal du følge N3 ca. 560 kilometer, og du kommer frem på cirka fem og en halv time. Den sydafrikanske kørselsinformationsside har mere om kørselsafstande og regler.

  Hvis du har brug for at nå Johannesburg by fra lufthavnen uden lejebil, er der offentlige transportmuligheder til rådighed for dig. Du kan gøre brug af Gautrain togbanen, der afgår fra transitterminalen, der findes mellem de internationale og indenlandske terminaler. Gautrain forbinder lufthavnen med Sandton og Pretoria. Der er også busforbindelser, der køres af Metrobus og Putco, med fem forskellige linjer, der kører tjenester to gange om dagen. Alternativt er der mange private busselskaber og taxaselskaber, der står klar til at transportere dig til byen.

  Parkerings tips

  Selve lufthavnen har i alt 11.500 offentlige parkeringspladser inden for lufthavnsområdet, både præcis ved lufthavnen og i parkeringshuse i flere etager, til skyggefuld parkering til langtidsparkering. Afhentnings- og afleveringsparkering er tilgængelig uden for den internationale terminalbygning og de første 20 minutter er uden omkostninger. Køretøjer, der efterlades uden opsyn i disse zoner, bliver beslaglagt, og der opkræves et gebyr for fjernelse / frigivelse, så pas på med at overholde tiden. Du kan have problemer med at finde parkering på gaden i byen Johannesburg, og selvom du finder en parkeringsplads, kan det være svært at finde ud af, hvad begrænsningerne med hensyn til varighed og tilladelser er, hvilket gør det lettere at bruge betalings parkeringspladser. Husk at ikke efterlade værdigenstande synlige i din bil, når den er parkeret.

  Nyttige link

  Johannesburg lufthavns hjemmeside


  Yderligere information om Johannesburg lufthavn

  Johannesburg lufthavn
  O.R. Tambo Airport Road,
  Johannesburg, South Africa
  IATA code: JNB
  ICAO code: FAOR
  Wikipedia
  Breddegrader:
  -26.134789
  Længdegrader: 28.240528
  Generel Information: Johannesburg OR Tambo International Airport er den travleste lufthavn på kontinentet i Afrika og ligger i Kempton Park-distriktet i Johannesburg, 23 km nordvest for byens centrum og 46 km syd for Pretorias centrum. Lufthavnen betjener årligt omkring 21 mio. passagerer.