Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I SYDAFRIKA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Sydafrika

  Generel information
  Sydafrika er et interessant land, der tilbyder mange attraktioner og en utrolig flot natur. F.eks. kan man leje en bil i Cape Town i det sydvestlige Sydafrika, derfra køre videre til havnebyen Port Elizabeth og derefter slutte i Durban på østkysten. Ønsker man at rejse i det nordlige Sydafrika kan man besøge byer som Johannesburg og Pretoria. Det er altid en god idé at medbringe ekstra brændstof, da der til tider kan være langt imellem tankstationer.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 18 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedsseler er lovpligtige.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Sydafrika er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Vejregler
  I Sydafrika kører man i venstre side af vejen, og overhaler højre om. Bøder for at køre for stærkt er høje, og indsamles på stedet. Det er kun tilladt at benytte sig af mobiltelefon, hvis denne er tilsluttet håndfri.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 07-19. Nogle tankstationer har døgnåbent.

  Afgifter
  Mange af de nationale veje er betalingsveje. Man betaler kontant eller med kreditkort, og gebyret er som regel mellem 0,20-5,50 euro.

  Parkering
  I mange større byer I Sydafrika, kan det være svært at finde parkeringspladser. Vi anbefaler at man parkerer i parkeringsgarager.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved biludlejning i Sydafrika kan forsikringer varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.