Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I JOHANNESBURG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Johannesburg – Find din perfekte leje

  Auto Europe tilbyder stolt muligheder for dem, der søger den perfekte biludlejning i Johannesburg, Sydafrika. Med mere end 60 år i udlejningsbilindustrien arbejder vores rejseeksperter utrætteligt for at give de laveste priser og prisvindende kundeservice. Vores forpligtelse til at levere fremragende lejebiler på mere end 24.000 steder over hele verden afspejles i hver eneste af vores leje. Biludlejning i Johannesburg booket via Auto Europe giver en uforglemmelig oplevelse fra Johannesburg International Airport, Johannesburg jernbanestation eller et af de bekvemme bykontorer. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Johannesburg du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Biludlejning i Johannesburg er den bedste måde at komme rundt på, da denne sprudlende by blev bygget til bilrejser og offentlig transport er noget begrænset. Her er nogle punkter at være opmærksomme på:

  • Det kan være svært at stole på byskilte, så det er værd at medbringe et kort over Johannesburg eller overveje at leje en bil med GPS.
  • I landområderne, skal man holde øje med huller og husdyr på vejene.
  • Mens byen Johannesburg bliver langsomt mere sikkert, er det en god idé at holde dørene låst og vinduerne lukkede og alle personlige værdigenstande sikkert ude af syne.
  • Hvis du støder på en ulykke eller et sammenstød, skal du ikke stoppe for at hjælpe. Forsæt med at køre og tilkald politiet.

  Se vores hjælpsomme færdselsregler for yderligere information om trafikregler i Sydafrika her.

  Parkering

  Gadeparkering kan være svært at finde sin billeje i Johannesburg, og derudover kan begrænsningerne om parkeringers varighed, tilladelseskrav og andre begrænsninger ikke være tydeligt angivet med skiltning. Brug sikre parkeringspladser så meget som muligt, og lad aldrig synlige værdigenstande ligge i en parkeret bil.

  Geografisk information

  Med næsten fire millioner mennesker i sit større storbyområde er Johannesburg Sydafrikas største by efter befolkning. Byen ligger på et stor, højtliggende plateau, og har rigelige grønne områder og vandløb, der indgår i to af Sydafrikas største floder. Det er en smuk og moderne by med masser af parker. Byen tilbyder forskellige spisesteder og fascinerende museer. Du vil have en chance for at forkæle din passion for social retfærdighed ved at besøge Apartheid Museum eller Mandela Family Museum. Johannesburg er kun en kort køretur væk fra den berømte Kruger National Park, som byder på unik natur og safari-lignende ture.

  Johannesburgs årstider er modsat dem på den nordlige halvkugle og gør sommeren (oktober til april) til et ideelt tidspunkt at besøge for dem, der søger at undslippe kulden. Sommeren er typisk varm om dagen, med eftermiddagsbyger og kølige aftener, mens vinteren er præget af tørre, solrige dage og kølige aftener.

  Lufthavne i Johannesburg

  Den største lufthavn i Johannesburg er O.R. Tambo International Airport, også kaldet Johannesburg International Airport. Den har to store terminaler: Terminal A er til internationale flyvninger, og Terminal B til indenlandske. Der er en anden, mindre lufthavn i byen, kaldet Lanseria Lufthavn, der for det meste operere med regionale, diplomatiske og budgetflyvninger.

  O.R. Tambo International Airport (JNB)
  Hjemmeside: johannesburg-airport
  Telefon: +39 06 65951

  Lanseria International Airport (HLA)
  Hjemmeside: www.lanseria.co.za
  Telefon: +27 11 367 0300

  Offentlig transport

  Udover lufthavnene tilbyder buslinjer og togrejser også muligheder for at komme ind i Johannesburg. Der er bybusser og minibusser til at komme rundt, selvom de kan være gådefulde for besøgende. Der er også taxitjenester.

  Buslinjer

  Greyhound: Forbinder Johannesburg med destinationer over hele Sydafrika, herunder Cape Town og Durban.
  Translux: Forbinder til lande omkring Sydafrika, såvel som Malawi, Mozambique, Zambia og Zimbabwe
  Magic Bus: Specialiserer sig på kort afstandstransport, som f.eks. Lufthavnstransport.
  Rea Vaya: Lokalt offentlig transportsystem med ruter omkring Johannesburg Metropolitan Area.

  Rail
  Park Station er den centrale jernbanestation i Johannesburg. Der er linjer, der spredes til de omkringliggende forstæder.

  • Spoornet har en filial med tjenester til andre byer i Sydafrika.
  • MetroRail og Gautrain er begge pendler skinner, der servicerer forstæderne og de omkringliggende byer.

  Taxa
  Det er muligt at leje en taxa i Johannesburg for korte ture og ekstra bekvemmelighed. Når du ringer til en taxa, er det en god idé at blive enige om prisen over telefonen.

  Autocamper leje i Johannesburg

  Oplev landets kultur, historie og fantastiske landskaber, der alt sammen venter på dig. At rejse rundt i Sydafrika i bil er oplevelsesrigt, men hvis du ønsker at gøre det i roligt tempo og i komfort uden at lede efter hoteller, så tjek Auto Europes mange autocamper tilbud i Johannesburg ud. Vi har et stort udvalg af autocampere at vælge imellem og alle til fordelagtige priser.

  Nyttige links

  Turist information - Johannesburg