Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  JOHANNESBURG

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Johannesburg

  Selv om udforskning af Sydafrika i en billeje er fantastisk, er det at have en autocamper leje i Johannesburg endnu bedre! Med en autocamperleje fra Johannesburg bliver dit ophold i Sydafrika en rigtig drømmeferie. Bestem hvor du skal hen, og hvor du vil overnatte. Find din vej til andre fantastiske byer som Durban, Port Elizabeth eller Cape Town. Auto Europe er ikke kun din pålidelige partner til biludlejning, men har også et stort udvalg af autocampere til gode priser. Se vores tilbud online og book dit køretøj nu for en uforglemmelig ferie. Det er muligt at foretage bookinger online såvel som via telefon på +49 89 412 072 98.

  Campingpladser i og omkring Johannesburg

  Der er massere af campingpladser til rådighed i hele Johannesburg-området. Eksemplerne her er placeret lige uden for byen, og tilbyder fantastiske udsigter over landskaberne.

  Malonjeni Guest Farm Denne gæstegård har masser af plads og tilbyder plads i flere lejre egnet til autocampere. Melonjeni Guest Farm ligger kun 60 miles fra byen og tilbyder en dejlig udsigt over landskabet og faciliteter såsom kiosk, bar, børnebassin og mere.
  Soetdoring Vakansieplaas Denne campingplads kan nås inden for en time fra Johannesburg. Soetdoring Vakansieplaas har plads til 60 autocampere, og alle områder er udstyret med grill, forbindelse til el og vand. Vaskerum er også tilgængeligt. Det omkring liggende område er ideelt til vandreture eller mountain biking.
  Bloekompoort Caravan Park Også kun en time fra byen kan du finde Bloekompoort Caravan Park. De mange træarter på ejendommen sørger for behagelig skygge på nærmest hele pladsen. Elforbindelser og vaskerum er til rådighed. Udover en swimmingpool og billardborde kan udendørs grill anvendes af alle campister.
  Nkwe Pleasure Resort Nkwe Pleasure Resort er beliggende nordøst for Johannesburg. Området er kendetegnet ved en stor naturstens pool med et tilstødende vandfald. Hvert sted har en strømforbindelse. Denne campingplads er et perfekt valg inden en tur til hovedstaden Pretoria.
  Hennops Pride Caravan Park Kun 50 minutter fra Johannesburg og 40 minutter fra Pretoria garanterer dette sted afslapning i et naturligt miljø. Sektionerne til autocampere er grønne og skyggefulde. Strømforsyningen er garanteret. Pladsen råder over et vaskerum, frysere, bryggers og mikrobølgeovn, som er til fri afbenyttelse.

  Ledige autocamper i Johannesburg

  På Auto Europe finder du et stort udvalg af autocampere, som du kan afhente i Johannesburg. 4x4 Discoverer Fun er perfekt til to personer. Modellen er udstyret med en dobbeltseng, et køkken, et toilet og tanke til drikke- og spildevand. Længden er 5,6 meter. Den 5 meter lange 4x4 SC Nissan TRAX er også et godt valg for to rejsende. 6 STL giver plads til op til seks passagerer og rummer næsten syv kvadratmeter køkken, bad og toilet. Tanke til drikke- og spildevand er til rådighed. Der er to dobbeltsenge og fem siddepladser i den 4,6 meter lange Land Rover Defender. Her kan du sove i et lofttelt.

  Discoverer FunX2 4x4 4x4 SC Nissan Diesel TRAX

  Discover FunX2

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Campingvan
  Længde: 5,6 Meter
  Gearkasse: Man. 4WD
  Brændstof: Diesel

  Nissan Diesel

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Truck
  Længde: 5,2 Meter
  Gearkasse: Man. 4WD
  Brændstof: Diesel
  6 STL Toyota Fortuner 3.0TD Camp

  6Berth STL

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,9 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Diesel

  Fortuner Camp

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 4,7 Meter
  Gearkasse: Aut. 4WD
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Johannesburg

  Velkommen til Johannesburg, Sydafrikas største by! Selv om der er 4,43 millioner mennesker i byen, er den egentlige hovedstad Pretoria som ligger ca. 50 kilometer væk. På trods af ikke at være hovedstaden, er Johannesburg det økonomiske centrum i landet. Der er meget at gøre i og omkring byen, hvilket gør det til et populært rejsemål blandt rejsende. Nordøst for byen ligger den berygtede Kruger National Park, som er kendt over hele verden for sit fantastiske dyreliv. Lej autocamper i Johannesburg og besøg denne nationalpark, som ligger inden for 4 timers kørsel. På vej til nationalparken kan du også besøge den fantastiske vandfald rute, og dens højdepunkt Blyde River Canyon.

  Udover Johannesburgs utrolige natur har selve byen også meget at byde på. Besøg apartheidmuseet og lær om de forskellige kulturer der ligger i Lesedi Cultural Village. Landet er en smeltedigel af forskellige mennesker og kulturer - deraf kaldenavnet "Rainbow Nation". Også interessant er Gold Reef City’s rekreative park, som tilbyder et varieret program med mange attraktioner. Du vil også se en række imponerende bygninger i Johannesburg, herunder nogle af de højeste i Afrika. Du kan fra Carlton Center’s udstillingsplatform på 50. etage nyde en fantastisk udsigt over Johannesburg og Pretoria, Marmor Towers eller Ponte City Apartments.

  Ovenstående var selvfølgelig kun et udklip af de muligheder, som byen og den omkringliggende region har at tilbyde. Uanset hvordan du vil tilbringe din ferie i Johannesburg, tilbyder en autocamper leje i Johannesburg muligheden for den perfekte indkvartering og transportform. De mange campingpladser omkring Johannesburg er ofte i en malerisk beliggenhed og er ideelle til et stop på lange rejser. Komforten i en autocamper vil få dig til at føle dig hjemme!