Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I
  CAPE TOWN

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Cape Town

  Udforsk alt hvad Sydafrika har at tilbyde med en billig autocamper leje i Cape Town fra Auto Europe. Nyd friheden og beslut dig for hvad du gerne vil opleve. Udforsk seværdighederne i byen, besøg andre storbyområder som Johannesburg, Durban eller Port Elizabeth og blev forbløffet den betagende natur i regionen.

  Udover den billigste biludlejning tilbyder Auto Europe nu også et stort udvalg af autocampere. Overbevis dig selv ved hjælp af vores gode tilbud og book den perfekte autocamper leje i dag. En autocamper er det bedste valg til en spændende ferie med venner eller hele familien. Lej autocamper i Cape Town og foretag din reservation online eller telefonisk på +49 089 412 072 98.

  Campingpladser i og omkring Cape Town

  I nedenstående tabel har vi listet nogle eksempler på de bedste campingpladser i og omkring Cape Town til dig. Alle campingpladser er også velegnede til store køretøjer.

  Chapmans Peak Caravan Park Denne campingplads ligger cirka 40 minutter fra Cape Town. Det rummelige kompleks tilbyder 46 parkeringspladser til alle typer køretøjer. Store grønne områder og mange skyggefulde træer giver stedet en landlig flair og stedet byder på fantastisk havudsigt. Vaskerummene er moderne og rene. Dine børn kan brænde krudt af på den store eventyrlegeplads, mens du kan slappe af i swimmingpoolen.
  Imhoff Caravan Park Imhoff Caravan Park har en fantastisk beliggenhed. Herfra kan du nå centrum af Cape Town på cirka 45 minutter. Nærheden til Long Beach og Noordhoek Beach garanterer en perfekt strandbeliggenhed. Beliggende kun ti kilometer fra campingpladsen er der et stort indkøbscenter, hvor du kan skaffe forsyninger. Med billardborde, en legeplads og et hobbyrum, vil børn føle sig hjemme her!
  Hardekraaltjie Caravan Park Denne campingplads ligger i Bellville, cirka 20 kilometer øst for Cape Town. Placeringen er ikke kun optimal til at besøge byen og mange seværdigheder, men også at shoppe i de forskellige indkøbscentre. Campingpladsen har vaskemaskiner og to lejre køkkener, der kan bruges. Om natten giver en sikkerhedsvagt ekstra sikkerhed.
  Warmwaterberg Spa Campingpladsen Warmwaterberg Spa er perfekt til et stop på vej til Port Elizabeth. Omkring tre og en halv time fra Cape Town tilbyder Warmwaterberg Spa plads til ca. 20 autocampere. Hvert sted er udstyret med strømforsyning og grill. En nærliggende naturlig varm kilde leverer vand til svømmebassinerne og toiletterne med varmt vand.
  Eagle Falls Lodge Fra Eagle Falls Lodge er det ikke langt til Port Elizabeth (ca. tre og en halv time). Ud over den flotte udsigt over det maleriske landskab kan du lave en række forskellige aktiviteter her. Uanset om det er vandreture, mountainbike, ridning eller træning på skydebanen, bliver dit ophold ikke kedeligt.

  Ledige autocampere i Cape Town

  Auto Europe tilbyder autocamper leje i Cape Town og har flere typer autocampere. For to personer er 4x4 SC Nissan Patrol MSEP et glimrende valg. Begge passagerer sover i lejreteltet. Det firehjulede køretøj, der er over 5 meter langt, er udstyret med aircondition, køkken og vandtank. En anden mulighed for to er den 5.4 meter lange 4x4 SC Nissan NAVI, som i modsætning til den førnævnte model har et toilet. Den 6.7 meter lange Discoverer 6 tilbyder pladser og sovepladser til op til seks personer. Tre dobbeltsenge, køkken, bad og toilet giver overlegen komfort under din rejse. Denne model er udstyret med et klimaanlæg og en vandtank samt en spildevandstank. For en gruppe på fire rejsende kan du vælge 4 STL. Sovepladserne er fordelt ud på to dobbeltsenge. På blot 7 meter finder du et brusebad, toilet og køkken. Mange modeller indeholder også ekstra udstyr som campingbord og stole, sengelinned, håndklæder og køkkenudstyr.

  4x4 SC Nissan Petrol MSEP 4x4 SC Nissan Diesel NAVI

  Nissan Petrol

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5,2 Meter
  Gearkasse: Man. 4x4
  Brændstof: Diesel

  Nissan NAVI

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Truck
  Længde: 5,4 Meter
  Gearkasse: Man. 4x4
  Brændstof: Diesel
  Discoverer 6 4 STL

  Discover 6

  Sovepladser: 6 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 6,7 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  4 STL Motorhome

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 6,9 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Værd at vide om Cape Town

  Med mere end 3,7 millioner indbyggere er Cape Town den næststørste by i landet, og er beliggende i Western Cape Province. Den eneste større by er Johannesburg, der har mere end 4,4 millioner indbyggere.

  Den fantastiske stemning i Cape Town i kombination med dens kulturelle mangfoldighed gør byen til et must see på en ferie til Sydafrika. Byen har et stort antal forskellige museer at udforske. De mest kendte kulturmuseer er District Six Museum, Cape Town Diamond Museum og det sydafrikanske jødiske museum. For kunstelskere bør man ikke gå glip af Artvark Gallery. Galleri udstillingsvinduer udarbejdes af afrikanske kunstnere, hvoraf nogle er til salg.

  Cape Town er en levende by med mange regelmæssige arrangementer og festivaler næsten hele året rundt. I april modtager byen besøgende fra hele verden til en af verdens mest populære jazzfestivaler. For de mindre interesserede i kulturelle seværdigheder, er der mange arkitektoniske bygninger, som er et besøg værd. Den fantastiske panoramaudsigt fra Taffelbjerget alene gør et besøg i denne by et must! Taffelbjerget er over en kilometer højt, og tilbyder en spektakulær 360-graders panoramaudsigt over hele bugten. Hvis du kører syd fra Cape Town, vil du være i stand til at vidne til Cape of Good Hope, hvis farlige klipper var frygtede i fortiden af mange søfolk. Byen byder også på Kirstenboschs botaniske haver og perfekte strande som f.eks. Clifton Beach. Også Fish Hoek Beach, Bloubergstrand eller stranden ved Muizenberg anbefales stærkt.

  Hvordan du vil tilbringe din ferie i Cape Town, forbliver helt op til dig. Med en autocamper leje i Cape Town har du næsten ubegrænsede muligheder. Tilbring natten på en af de mange campingpladser i regionen, lav lækker mad med friske råvarer og oplev den vidunderlige natur. Også for længere ture til f.eks. Port Elizabeth, er en autocamper leje den perfekte måde at komme rund på.