Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I CAPE TOWN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Cape Town – Book og spar

  Lad Auto Europe hjælpe dig med en biludlejning i Cape Town. Dette vil hjælpe dig med at udforske Sydafrikas mest populære turistmål. Denne skelsættende by er tæt befolket og særdeles kulturel. Byen er opdelt i flere regioner, herunder City Bowl (forretningskvarteret) samt mange forstæder, der let kan udforskes med en billeje fra Auto Europe. Med mere end 60 års erfaring inden for denne industri, er vi klar til at hjælpe dig med at finde dine ideelle behov. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Cape Town du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Som alle andre tætbefolkede byområder, så kan byen være præget af trafikpropper om morgenen eller i myldretiden. Med din biludlejning i Cape Town, skal du desuden også være opmærksom på den ekstra trafik i ferierne. Planlæg derfor din ferie i god tid og vær opmærksom på, at der også kan være meget trafik omkring byens flotte strande. Det er absolut forbudt at tale i telefon under kørsel, ligesom vi kender det i Danmark.

  Der er tre nationale motorveje omkring byen. N1 forbinder Cape Town til Bloemfontein, Johannesburg, Pretoria og Zimbabwe. N2 forbinder Cape Town med Port-Elizabeth, East London og Durban. N7 forbinder Cape Town til Northern Cape provinsen. Udover disse nationale veje, er der også motortrafikveje, der forbinder forskellige dele af af byen. Vores informationsside har mere information omkring kørsel i Cape Town og de omkringliggende områder.

  Parkering

  Der er rigeligt med parkeringspladser til din billeje og de er til en overkommelig pris. Man kan vælge at anvende parkeringshuse eller at parkere på gaden. Parkere man på gaden er tiden typisk begrænset til 2 timer. I områderne, som ikke er udpeget som betalte parkeringspladser, vil der være vagter, der holder øje med dit køretøj. Egentlig er det gratis at holde parkeret, men af ren høflighed plejer de fleste at give lidt drikkepenge til disse vagter. Vagterne vil typisk være i en fluorescerende gul eller rød vest og er ganske effektive til at holde ens bil sikker.

  Geografisk information

  Cape Town er den næststørste by i Sydafrika og har en befolkning på omtrent 3,5 millioner indbyggere. Cape Town fungere som lovgivende hovedstad i Sydafrika, så derfor er mange af byens funktioner relateret til dets regering. Byens havn er også ganske aktiv og bidrager i høj grad til områdets robuste økonomi.

  Byen er geografisk varieret med bjerge og strande, så derfor er det en velkendt attraktion for turister. Områdets vintre er våde og milde, hvor somrene er tørre og varme. Der er tale om et rigtig Middelhavsklima. Vinteren starter i juli og slutter allerede i august med en gennemsnitsligtemperatur på 18°C og lavpunktet er 9°C. Sommeren varer fra december til marts og ligger typisk på omtrent 26°C i snit. Byens årlige nedbør er moderat på 515 millimeter. Sensommeren og foråret kan være ret blæsende.

  Cape Town lufthavn

  Cape Town lufthavn er en prisvindende lufthavn, som tilbyder kunderne moderne og komfortable faciliteter. Cape Town internationale lufthavn er den næststørste i Sydafrika, og tredje største i hele Afrika og tilbyder mange indenlandske og internationale flyrejser. I 2010 som forberedelsen til FIFA World Cup, blev der åbnet en helt ny terminalbygning til at håndtere den øgede lufttrafik. Parkeringspladser blev udvidet, en terminalbygning renoveret og et nyt bussystem blev sat ind.

  Cape Town International Airport (CPT)
  Adresse: Private Bag X9002, Cape Town International Airport, 7525, Cape Town, South Africa.
  Hjemmeside: www.airports.co.za/airports/cape-town-international
  Telefon: +27 (021) 937 1200

  Offentlig transport

  Tog

  Der er mange togforbindelser i dette område. Cape Town tilbyder langdistance tog til Johannesburg via Kimberley samt en ugentlig afgang til Durban via Kimberley, Bloemfontein og Pietermarizburg. Der er i Cape Town også et 5-stjernet luksustog, der kører gennem byen.

  Metro

  Byen har et metronetværk, der specielt bruges af byens indbyggere og pendlere. Faktisk er der i hele byen 96 stationer.

  Integreret Rapid Transit

  Dette system er et nyt iniativ, der skal servicere dets passagere hurtigt og effektivt. Det er egentlig en bus, der kører på et specielt spor, kun egnet til busser. Derfor kommer bussen hurtigere frem og er mere omkostningsfrit. Dette er blevet populært blandt byens indbyggere.

  Taxi

  Skal man gøre brug af en taxi i denne by, bliver man nødt til at ringe efter service. Det er ikke muligt at vifte efter en vogn på gaden. Taxierne kører i Cape Town og forstæderne.

  Autocamper leje i Cape Town

  Oplev Cape Towns mangfoldige kultur, gribende historie og fantastiske natur, der alt sammen venter på dig. At rejse rundt i Sydafrika i bil er sjovt, men hvis du ønsker at gøre det på en komfortabel og i et selvstændigt tempo, så tjek Auto Europes mange autocamper tilbud i Cape Town ud. Vi har et stort udvalg af autocampere at vælge imellem og alle til konkurrencedygtige priser.

  Nyttige links

  Turistinformation Cape Town