Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BRASILIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Brasilien - Garanti for de bedste priser

  Det tidligere Portugisiske koloni i Sydamerika Brasilien er et farverigt og altid muntert land at besøger. De lokale er stort set altid venlige og der skal ikke andet end musik til så er der en fest.

  Besøg for eksempel Fortaleza i den nordlige del af lande et par hundrede kilometer fra Amazonas flodens udmunding. Fortaleza er den storby der er tættest på Europa og her finder du en pån by med fest i gaden. Lidt længere nordpå søder man hurtige på små strandbyre der er Surfer og Specielt Kite-Surfer mekkaer som Cumbuco som i vindsæsonnen mellem juli og december.

  2 timers flyvning sydligere ligger Bahia og Salvador. Her er det mørke Brasilien og en mere klassisk Portugisisk kolonistil. Deruodver finder man her det bedste karneval i Brasilien. Hvor man i Rio sidder betaler dyrt for en bænkplads på 24 række langs den små to kilometer karnevals bane for blot at være tilskuer, går karnevalsoptoget i Salvador de Bahia gennem byen. På de 2 ruter er der adskillige muligheder for blot at danse med langs og mellem optogene. De fleste brasilianerene tager til carneval i Salvador og overlader optogene i Rio de Janeiro til turisterne.

  Brasilien med en billig billeje

  Brasilien har også en fantastisk regnskov. Kombiner en regnskovssafarie med et besøg i hovedstaden Brasilia. I kan eventuelt leje en billeje i Brasilia og selv begive jer rundt i denne embedsmandsby.

  Reserver en billje i Brasilien

  Auto Europe er specialister på billeje Brazilien og over 8000 andre destinationer i hele verden. Bestil en billeje i Brasilien i dag! De mest fornuftige er at bestille en udlejningsbil i lufthavnen. Brasiliener for den individuelle rejsende med mod på eventyr. Glem busplaner og kør i din egen lejebil, når du er på ferie i Brasilien. Med en billeje oplever du en større frihed og kan selv bestemme, hvornår og hvor du vil på tur. Bestil en billig biludlejning i Brasilienonline eller per telefon.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Costa Rica og Argentina.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Hvis du ikke finder svar her er du velkommen til at ringe til os på +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje i Brasilien hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  For yderlig information om færdselsregler og den lokale trafik i Brasilien, klik her.

  Nyttige links

  Rio De Janeiro lufthavn