Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I BRASILIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Brasilien

  Med en nedsat biludlejning i Brasilien fra Auto Europe kan du rejse komfortabelt, fleksibelt og efter dine egne ønsker, samtidig med at du lærer verdens femte største land at kende. Hvis du vil opleve store hektiske byer, er den bedste tid til at planlægge en ferie under det store karneval. Brasilianere fejre dette på en særlig måde! Først og fremmest kommer dans, musik og selvfølgelig den uovertruffene Joie de Vivre fra brasilianerne, der kan mærkes overalt på dette tidspunkt. Det anbefales at leje en SUV i Brasilien, især hvis du ikke har fastlagt din rute eller gerne vil tage på spontane dagsture i et udfordret terræn. Auto Europe tilbyder en bred vifte af køretøjskategorier fra små biler til luksusudlejningsbiler. Bliv inspireret af vores flådeoversigt og vælg den rigtige bil til din sydamerikanske drømmeferie.

  Hvorfor leje en minibil i Brasilien?

  Lej bil i miniklassenOplev den pulserende by Rio de Janeiro med en minibil fra Auto Europe. Hvis du rejser alene eller som par i et par dage, og gerne vil bevæge dig frit gennem gaderne i Rio de Janeiro eller Sao Paulo, kan en minibil være det rigtige køretøj til dine behov. Lille og passende til stor trafik i en storby, vil minibilerne også være ret nyttige, når man leder efter en parkeringsplads i travle byområder.
  Populære modeller i miniklassen: Renault Clio, Nissan March, Ford KA, Smart Four, Renault Clio, Hyundai i10 samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Brasilien?

  Lej bil i økonomiklassenKør fra den ene strand til den anden med en økonomibil og nyd det brusende Atlanterhav på Copacabana og Ipanema. Den berømte statue af Kristus i Rio er ikke let at nå med offentlige transportmidler, og en taxa kan hurtigt blive dyr. Med en økonomibil bør dette ikke være et problem. Disse køretøjer er ideelle til byture i Curitiba, i det sydlige Brasilien, eller Salvador da Bahia i den nordlige del af landet.
  Populære modeller i økonomiklassen: Renault Clio, Peugeot 208, Fiat Punto, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Smart Four, Opel Corsa Diesel, Ford Fiesta eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Brasilien?

  Lej bil i kompaktklassenHvis du rejser til Brasilien som en på familie på tre eller fire medlemmer, eller hvis du har en masse bagage med dig, er det bedst at gå en kategori højere op og booke en kompaktbil. Nyd en helt anden flora og fauna, når du kører langs motorveje og kystveje i din kompaktbil. Glem ikke at besøge en af de berømte grillrestauranter og blive forkælet med lækker, grillet sydamerikansk kød.
  Populære modeller i kompaktklassen: Ford Novo Ka, Fiat Fiorino, VW Saveiro, Fiat Idea, Hyundai HB20, Nissan Versa, Toyota Etios eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Brasilien?

  Lej bil i mellemklassenNyd en smule mere komfort med en udlejningsbil i mellemklassen uden at skulle betale en meget højere pris end for de lavere kategorier. Biler i mellemklassen er altid udstyret med fire døre, der kan rumme op til fem passagerer, en stor og to små kufferter. De fleste biler er udstyret med aircondition. Da det kan blive meget varmt i Brasilien, anbefaler vi, at du er opmærksom på denne funktion. Funktionen er markeret med en snefnug, der betyder aircondition.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Nissan Sentra, Nissan Versa, Renault Duster, Chevrolet Spin, Fiat Doblo, VW Voyage eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Brasilien?

  Lej bil i familieklassenBook en familiebil i Brasilien, hvis du rejser med op til fem personer og har godt med bagage med. Familiebilernes rummelige bagagerum rummer op til to store og to små kufferter. Ikke kun er pladsen til bagagen generøst fordelt gennem standardlejebilen, men interiøret giver også rigeligt benplads til en højkvalitets køreoplevelse, især på længere distancer i Brasilien. Når du rejser med børn, der stadig har brug for børnesæder, skal du sørge for at nævne dette, når du foretager din reservation via Auto Europe.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Fusion, Renault Fluence, Ford Rangers 4x4 Double Cab og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Brasilien?

  Lej en luksusbilVil du gerne leje en luksusbil i Brasilien, og sikre dig at din rejse bliver noget helt specielt? Intet problem for Auto Europe! Med vores brede udvalg af prestige- og luksusbiler kan vi slukke din tørst efter glamour, stilfuldt design og en fremragende køreoplevelse. Beslut dig for om du vil opleve Corcovado i Rio de Janeiro eller køre langs Estrada Paineiras i en cabriolet eller i den elegante Mercedes C180. Disse øjeblikke vil blive husket for evigt!
  Populære biler i luksusklassen: Ford Fusion US, Mercedes C180, Fiat Toro Freedom samt andre.

  Hvorfor leje en SUV i Brasilien?

  Lej en SUVDen endeløse sommer i det nordøstlige Brasilien egner sig til en lang række udforskninger med en stabil SUV fra Auto Europe. De SUV'er du kan booke gennem os i Brasilien er ikke kun store køretøjer ideel til rejser for en gruppe. De giver dig ekstra komfort, masser af indvendigt rum og bagageopbevaring ideel til sportsudstyr. Roadtrips er en fantastisk måde for dig at tilbringe tid med dine kære, mens du oplever en masse nye steder, og nyder sommerens skønheder. Rejs komfortabelt i gennem Brasilien med en SUV.
  Populære modeller i SUV klassen: Renault Duster, Ford Eco Sport, Dacia Duster, Jeep Renegade, Audi Q3, Ford Ranger 4x4 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Brasilien?

  Lej en van/minibusEn langdistancerejse betyder normalt at man har mere bagage med end normalt. Det er godt at vide, at en van/minibus - alt afhængig af modellen, ikke kun giver plads til op til 12 passagerer, men også plads til al bagage. For grupper er det særligt bekvemt, fordi man ikke behøver at adskilles under køreturene. Leje af vans/minibusser i Brasilien er også en måde at spare penge på, da man undgår at leje to mindre biler, undgår dobbelt brændstof og dobbelt forsikring.
  Populære modeller i van klassen: Mercedes Vito, Chevrolet Spin 5 + 2, Fiat Doblo, Fiat Doblo 5 + 2, GM Spin 5 + 2 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.