Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I BRASILIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Brasilien

  Generel information
  Brasilien er verdens 5. største land, og har en kytstrækning på næsten 7500 kilometer. Det kan varmt anbefales at leje en bil, og på egen hånd rejse rundt og opleve landets mange fantastiske attraktioner. Af disse kan bl.a. nævnes de fantastiske strande, Amazon-regnskoven og storbyerne Sao Paolo og Rio de Janeiro. I sidstnævnte kan en af verdens 7 nye vidundere også opleves, nemlig statuen af Jesus der vogter over Rio de Janeiro.
  Økonomisk, såvel som turistmæssigt, er Brasilien et land i fremgang, med enestående serværdigheder der blot venter på at blive oplevet.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Et internationalt kørekort er også nødvendigt.
  Sikkerhedsseler er lovpligtige, og det er kun tilladt at snakke i telefon, hvis denne er tilsluttet håndfrit udstyr. Derudover er det forbudt at køre i klip-klapper.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne med biludlejning i Brasilien er som følger:

  • By: 40-70 km/t
  • Hovedvej: 80-110 km/t
  • Motorvej: 80-120 km/t

  Trafikregler
  I Brasilien kører man i højre side af vejen, og overhaler venstre om. Hvis en bil foran dig blinker til venstre en enkelt gang eller to, betyder det at det er sikkert at overhale. Derimod vil modkørende bilister blinke med lyset i tilfælde af dyr på vejen, eller politi, længere fremme.

  Brændstof
  I de større byer samt langs de store veje er det ikke et problem at finde tankstationer. Dette kan dog være et problem i de mindre befolkede områder. Derudover varrierer kvaliteten af det brændstof man køber meget, og det anbefales at købe ved en så pålidelig kilde som muligt.

  Afgifter
  De fleste veje mellem storbyerne er private betalingsveje. Det anbefales dog alligevel at benytte disse, da de oftest er i væsentligt bedre stand.

  Parkering
  Det anbefales at parkere bilen på overvågede parkeringspladser, da man ellers risikerer at bilen bliver stjålet. Derudover er det en god idé at fjerne alt af værdi fra bilen, når man efterlader denne.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher.
  Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. En minimumslængde på tre dage forekommer dog i de fleste tilfælde.