Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ARGENTINA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Argentina – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe er din genvej til en sikker og fantastisk billeje! Vi har over 60 års erfaring inden for formidling af biludlejning og vi kan tilbyde udlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Gennem vores samarbejder med de største internationale og lokale udlejningsselskaber, kan vi sikre de bedste forhold under lejen. Vi kan garantere kvalificeret service og fleksibilitet, samt de laveste priser på markedet med vores prisgaranti. Der er besparelser at hente ved at bestille i god tid, og du kan afbestille gratis frem til 48 timer før afhentningstidspunktet! I Argentina tilbyder vi billeje i 29 forskellige destinationer, inklusiv Buenos Aires, Cordoba og Mendoza.

  Få mest ud af din billeje

  Med en biludlejning i Argentina er du garanteret fleksibilitet på din rejse. Lej for eksempel en bil fra Buenos Aires, og tag en dagstur rundt i denne smukke by, hvis indbyggere udgør ca. en tredjedel af Argentinas befolkning. Argentinas historie er i høj grad præget af ustabil politik og krige. Argentina er verdens største spansk-talende land med sine 2,8 millioner km2, og grænser op til intet mindre end fem lande: Chile, Bolivia, Paraguay, Brasilien og Uruguay.

  På grund af regionernes forskellighed varierer klimaet i Argentina meget. Det centrale Argentina er tempereret, de nordlige regnskove har tropisk klima og de sydlige egne er stormfulde og kølige. Argentina har knapt 35 millioner indbyggere, hvoraf størstedelen er af spansk eller italiensk oprindelse. Det er anslået at kun 1,6 % af Argentinas nuværende befolkning er af egentlig amerikansk oprindelse.

  Kørselsregler og vejforhold

  I Argentina kører man i højre side af vejen. Vejene i Argentina er generelt gode, med meget få huller. På trods af landets størrelse finder man i Argentina meget få motorveje. De er generelt udelukkende situeret omkring hovedstaden Buenos Aires. Vejskilte i Argentina står på spansk.

  • Det er påbudt per lov at køre med lys tændt hele døgnet rundt, nøjagtigt som i Danmark.
  • Det er ikke ulovligt at leje en bil i Argentina uden et internationalt kørekort, men vi anbefaler dog stærkt, at man får anskaffet sig et inden man lejer i Argentina.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Argentina skal man være mindst 18 år gammel (aldersgrænse kan dog variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år.

  Valuta

  I Argentina har man Argentinske Pesos (ARS). 1 dansk krone svarer til ca. 1,36 ARS.

  Tidsforskel

  Argentina ligger i tidszonen UTC-3, og er således 4 timer bag Danmark om vinteren, mens det er 5 timer om sommeren.

  Sprog

  I Argentina er det officielle sprog spansk.

  For information omkring færdselsregler i Argentina venligst, klik her.

  Ordbog

  Herunder vil være en kort ordbog til de mest basale spanske vendinger:
  Hola, Buenos Dias - Hej, Goddag
  Hasta luego, adios - Vi ses, Farvel
  Cuanto cuesta? - Hvad koster det?
  Gracias - Tak
  Te nada - Det var så lidt
  Bienvenida! - Velkommen!, Kom ind!

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Argentina er mellem 220 og 240 Volt, og den typiske stikkontakt er identisk med den man vil finde i Kina og Australien. Dog bruges der enkelte steder Europlug, altså den europæiske standartkontakt.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere kan frit opholde sig i Argentina i op til 90 dage uden visum, dog skal passet være gykdigt i 6 måneder efter indrejsedato. Hvis man får brug for den danske ambassade, så er den at finde i Buenos Aires, og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Buenos Aires, Argentina
  Avenida Leandro N. Alem 1074, 9. sal
  C1001AAS Buenos Aires
  Tlf: +54 (11) 4312 6901
  Email: bueamb@um.dk

  Autocamper leje i Argentina

  Mange tager på ferie for at rejse rundt med en bil eller benytte sig af offentlig transport. Dette betyder samtidig også, at man skal finde hotel og leve efter en stram tidsplan, hvis man vil nå det hele. Tøv ikke længere, vi kan nemlig også hjælpe med en autocamper udlejning i Argentina. Oplev et hjem på 4 hjul og føl friheden på vejene. Vi tilbyder mange modeller og selvfølgelig til de skarpeste priser. Du ser alle modeller og priser her.

  Nyttige links

  Turistinformation