Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I URUGUAY

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Uruguay med Auto Europe

  Uruguay er et spændende rejsemål at besøge og bliver bekvemt at udforske med en udlejningsbil. Auto Europe tilbyder lejebiler i Uruguay i forskellige størrelser og prisklasser. Hos Auto Europe finder du bestemt en udlejningsbil i Uruguay der passer netop dine behov. Bestil en billeje i Uruguay og oplev landet i en af vores lejebiler. Med en udlejningsbil i Uruguay kan du opleve landet i dit eget tempo nemt og bekvemt, uden at skulle tænke på bus- og togplaner - nyd istedet din ferie med en billeje i Uruguay.

  Biludlejning i Uruguay

  Uruguay ligger i Sydamerika og grænser op til Brasilien, Argentina og Atlanterhavet. Landet har ca. 3,5 mio. indbyggere og hovedstaden er Montevideo. Uruguay er et økonomisk såvel som et socialt veludvilket land med meget lidt koruption. Det milde og tropiske klima gør landet til et populært rejsemål sammen med det flotte landskab. Her finder man både skov, sletter, bakkelandskab, enkelte savanner og tropiske strande.

  Rejser du til Sydamerika og har mod på en længere køretur, kunne du bekvemt med din billeje i Uruguay besøge f.eks Paraguay. Under dit ophold i Uruguay anbefaler vi blandt andet at besøge kunsteren Carlos Páres´ tidligere bolig, det er et kunstværk i sig selv. Med en udlejningsbil i Uruguay kan du med fordel også besøge den berømte strand Punta del Este. Få en udlejningsbil i Uruguay og udforsk landet på egen hånd.

  Effektiv billeje i Uruguay med Auto Europe

  Bestil din udlejningsbil i Uruguay allerede i dag og spar penge! Du kan bestille din billeje i Uruguay direkte fra lufthavnen eller fra et af vores city kontorer. Du oplever større frihed og fleksibilitet med en lejebil i Uruguay, da du selv kan bestemme hvor du vil hen og hvornår. Bestil en billig billeje i Uruguay online eller følgende nummer +45 78 75 53 06.

  For information om kørsel i Uruguay, klik her.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Du er også velkommen til at ringe til os på nummer +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Uruguay hurtigt og effektivt med Auto Europe.