Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I URUGUAY

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Uruguay

  Uruguay er et Sydamerikansk land der grænser op til Argentina i syd og Brasilien i nord. Landet er fantastisk og kan stærkt anbefales, hvis man gerne vil rejse rundt. Landet har en overskuelig størrelse, og giver en oplagt mulighed for at opleve dele af førnævnte nabolande. Uruguay er et uberørt paradis for folk som elsker rolige omgivelser, vild natur og dyreliv samt surfbølger ved de lange strande nær Cabo Polonia.

  Hvorfor leje en minibil i Uruguay?

  Lej bil i miniklassenOplev den travle by og hovedstad, Montevideo, med en fordelagtig minibil fra Auto Europe. Hvis du rejser alene eller som par, vil en bil i minikategorien være et oplagt valg. Bilens lille størrelse, gør den perfekt i trafikken i en storby, både i tæt trafik og når der skal findes en parkeringsplads.
  Populære modeller i miniklassen: Chevrolet Spark og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Uruguay?

  Lej bil i økonomiklassenRejs langs Uruguays kyststrækning og nyd de fantastiske strande som ligger ud til Atlanterhavet. En økonomibil giver en unik mulighed for at opleve dele af landet på egen hånd uden at skulle benytte sig af offentlige transportmidler, være afhængige af begrænsede afgange eller bruge penge på taxa, som i sidste kan blive en dyr fornøjelse.
  Populære modeller i økonomiklassen: Hyundai i10, Volkswagen Gol, Chevy Celta eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Uruguay?

  Lej bil i kompaktklassenBilerne i denne kategori er mere komfortable end bilerne i de førnævnte kategorier, fordi de har mere passagerplads samt bagagerum til to kufferter og en lille taske. Kompaktbiler er også velegnet til at tage dig væk fra de travle og turistede byer, og ud i mere maleriske landskaber.
  Populære modeller i kompaktklassen: Fiat Siena, Chevrolet Sail eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Uruguay?

  Lej bil i mellemklassenBiler i mellemklassen er en god løsning for rejsende på udkig efter effektivitet, lavt brændstofforbrug og et rummeligt interiør. Køretøjerne har plads til op til fem personer, og kan rumme to mellemstore og en lille taske. Et ideelt valg til små familier, da disse biler er skabt til længere tid på landevejene.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: VW Suran, Nissan Versa, Chevy Vectra eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Uruguay?

  Lej bil i familieklassenHvis du rejser til Uruguay som en gruppe eller familie på 3 eller 4 personer, eller hvis du har meget bagage med dig, er det optimalt at leje en kompaktklassebil. Du vil opdage, at naturen, dyrelivet og kysten er helt anderledes. Lad dig blive fristet af restauranterne og det lokale køkken, som bestemt ikke vil skuffe dig.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Uruguay?

  Lej en SUVHvis man er naturelsker, surf-interesseret eller bare gerne vil have meget plads, er en SUV et oplagt valg. Bilerne i denne kategori kan problemfrit få dig henover de mest ufordrende terræner i den vilde natur, ved sandstrande eller blot give en komfortabel sikkerhed på vejene. Pak din SUV med dit surfudstyr eller familiens bagage, og få en oplevelse for livet.
  Populære modeller i SUV klassen: Chevy Captiva, Hyundai Tucson og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.