Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I URUGUAY

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Uruguay

  Generel information
  Med en lejet bil i Uruguay har du rig mulighed for at besøge dette storslåede multikulturelle land. Hovedstaden Montevideo er helt sikkert et besøg værd, og især den charmerende gamle bydel Ciudad Vieja. I denne bydel ligger mange muséer og kunstgallerier og bygningerne i dette nabolag er typisk inspireret af art deco arkitektur. Og hvorfor ikke besøge byen Punta del Este, som især er kendt for sine fremragende strande, spektakulære kystlinje og fantastiske vandsportsmuligheder. En køretur rundt i byen vil samtidig afslørere byen europæiske rødder, i form af mange tidligere kolonibygninger.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Ungarn er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Vejregler
  Med billeje i Uruguay kører man i højre side af vejen, og overhaling foregår kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system. Derudover skal lyset være tændt hele tiden, ligesom vi kender det derhjemmefra.

  Tankstationer
  Der er generelt et godt udvalg af tankstationer i Uruguay og disse er som regel åbne fra 06-22. I forbindelse med storbyerne er der også enkelte døgnåbne.

  Afgifter
  Der er enkelte betalingsveje i Uruguay, og disse er generelt ikke ret dyre.

  Parkering
  I storbyerne kan det være svært at finde parkeringsmuligheder i nærheden af centrum, men generelt er der et godt udvalg af parkeringspladser.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Uruguay. Internationale envejslejer er ikke tilgængelige.