Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I ARGENTINA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Argentina

  Oplev Sydamerikas sydligste land som grænser sig til op til lande som Chile, Brasilien, Paraguay og Bolivia, nemlig Argentina! Få mest ud af din rejse gennem Argentina med en biludlejning, og besøg seværdigheder som Iguazú-vandfaldende - et af verdens største vandfald, Los Glaciares - en forbløffende nationalpark præget af gletsjere og bjerge eller landets fascinerende hovedstad, Buenos Aires. Argentina har noget for enhver smag, så book din fortrukne billeje til turen og kom afsted! Er du i tvivl om hvilken bil, der er den rette for dig, kan du nedenfor se vores vejledning til de forskellige kategorier vores leverandører tilbyder!

  Hvorfor leje en minibil i Argentina?

  Lej bil i miniklassenBiler i miniklassen er perfekte til mindre udflugter eller bykørsel i f.eks. Buenos Aires. Disse modeller er ideelle hvis man er på egen hånd eller er afsted to personer, da bilen ikke rummer meget mere end én stor kuffert og lidt håndbagage. Fordelene ved en minibil er den fordelagtige brændstofsøkonomi samt størrelsen, som gør den nem at parkere i en storby.
  Populære modeller i miniklassen:  Chevrolet Celta (2-dørs) og lignende modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Argentina?

  Lej bil i økonomiklassenEr man afsted mere en to personer, vil en økonomibil være et oplagt valg, særligt hvis man er afsted på budget, men stadig gerne vil ud og opleve landet på egen hånd. Denne type bil kan rumme op til 4 personer, og har plads til 1 stor kuffert samt 2 mindre tasker. Den perfekte type køretøj hvis man planlægger strandudflugter eller bare gerne vil udforske de forskellige byer i Argentina. Er man mere end 2 personer, anbefaler vi, at I vælger en model med 4 døre.
  Populære modeller i økonomiklassen: Chevrolet Celta (4-dørs), Volkswagen Up, Renault Clio (4-dørs), Chevy Corsa samt andre.

  Hvorfor leje en kompakt i Argentina?

  Lej bil i kompaktklassenEn kompaktbil vil være en god løsning hvis man rejser som en lille familie, som stadig søger en billig løsning men en smule mere plads end de forrige kategorier kan tilbyde. Man får virkelig værdi for pengene med et køretøj i denne kategori, da bilerne kan rumme 4 personer, 2 store kufferter og er brændstofseffektive. Nyd godt af Argentinas fantastiske natur i en komfortabel kompaktbil.
  Populære modeller i kompaktklassen: Toyota Etios, Peugeot 408, Chevrolet Corsa eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Argentina?

  Lej bil i mellemklassenModellerne i denne mellemklassen er en smule større og derfor også mere rummelige end i de forrige kategorier. En bil i mellemklassen passer super godt til en mindre gruppe eller en familie, som gerne vil have friheden til at kunne tage på mindre road trips og generelt bare udforske Argentina. Er man interesseret i vin, vil en dagsudflugt til Mendozas vinområder være en storslået oplevelse, da områdets vinproducenter ligger i smukt og bjerrigt område.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla, Citroen C4, Chevrolet Spin 5+2 pax eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Argentina?

  Lej bil i familieklassenEr du på jagt efter en bil med uovertruffen kørekomfort, god rummelighed til hele 5 personer og godt med bagageplads - så vil en bil i familieklassen være den perfekte løsning for dig og dine medpassagerer. Bilerne i familieklassen er ideelle til roadtrips og sightseeing, da både passagerer og føreren af bilen kan nyde godt af en komfortabel kabine mens det argentinske landskab kan beundres. Bilen kan som sagt rumme 5 personer og man kan uden problemer få plads til to store kufferter og to små kufferter.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Vento, Toyota Hilux 4x4 og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Argentina?

  Lej en SUVAndesbjergenes højeste bjerg, Aconcagua, er beliggende i den Argentinske provins, Mendoza - som tidligere nævnt er særlig kendt for sin vinproduktion. Er man eventyrlysten, vil leje af en SUV være at foretrække i et bjergterræn som f.eks. Andesbjergene, da denne type bil er robust og velegnet til stejle stigninger. Har man planer om en skitur i Mendoza provinsen, kan man nemt medbringe sit udstyr i en rummelig SUV! Bilerne i denne kategori kan oftest rumme op til 5 personer, og hvis rejser flere personer end det, vil vores næste kategori være en mulighed.
  Populære modeller i SUV klassen: Chevy Captiva og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Argentina?

  Lej en van/minibusHvis er afsted som en stor gruppe, og man ikke ønsker at leje to seperate biler, er den perfekte løsning en van/minibus! På denne måde er alle samlet undervejs, og kan nyde køreturene i fællesskab. Nogle af vores leverandører kan tilbyde vans/minibusser som kan rumme op til 9 personer! Rejser man som en gruppe, er det til hver en tid den bedste løsning, da samtlige passagerer opnår ultimativ komfort og opbevaring af bagage undervejs.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Chevrolet Spin 5+2 pax og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.