Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I NORDIRLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Nordirland med Auto Europe

  Auto Europe har med over 60 års erfaring som international formidler af biludlejning opbygget en lang række samarbejder med de bedste internationale og lokale udlejningsselskaber over hele verden. For dig som kunde betyder dette, at du kan få den bedste service, grundet vores mange års erfaring samt de bedste tilbud og fordele. Vi har prisgaranti, så du er sikret de mest konkurrencedygtige priser på markedet samttidig med, at vi står klar til at servicere dig både før, under og efter din billeje. Vi formidler billeje til destinationer i hele verden på over 24.000 udlejningssteder i over 180 lande. Forkæl dig selv og lej bil hjemmefra, så sparer du både tid og penge. Bestil din billeje i Nordirland i dag - vi har gratis afbestilling til og med 48 timer før afhentning! I Nordirland formidler vi bl.a. billeje i hovedstaden Belfast samt i byens to internationale lufthavne. Du kan altså leje din bil direkte fra lufthavnen og starte din kør selv-ferie med det samme du ankommer.

  Få mest ud af din billeje

  Nordirland er sammen med Skotland, England og Wales et af de 4 lande der udgør Storbritannien. Landet er placeret nordøst på øen Irland og dækker ca. en sjettedel af øen. Landet består af imponerende søer der skjuler sig mellem bjergene, store skovområder og flotte sandstrande. På din rejse i Nordirland vil du blive mødt af nordirernes gæstfrihed, så hvis man er i tvivl om noget, så kan man altid spørge de glade Nordirere. Er man i Nordirland, så skal turen også gå forbi Belfast, hvilket du skal se meget frem til. Byen gemmer på masser af historie og byen er hyggeliglig med mange restauranter, pubber, caféer og teatre. Fra Belfast er der 2 timers kørsel til Irlands hovedstad Dublin, hvis man ønsker at opleve endnu en storby. En anden by som du skal se er Derry eller Londonderry, som vil opfylde dine forventninger om en hyggelig bytur med dejlig mad fra en af de mange restauranter og pubber, gode shoppemuligheder og en spændende historie. Ikke langt fra Londonderry på nordkysten (Causeway kysten) ligger den naturfænomenet Giants Causeway, som er 35.000 basaltsøjler der stikker 12-14 meter op i luften skabt af vulkansk aktivitet for millioner af år siden. Efter aftale med Auto Europe kan du også tage din lejebil med til Irland.

  Kørselsregler og tankstationer

  Det er nemt at komme rundt i Nordirland med en lejebil. Landet byder på fantastiske dagsture og vejnettet er super fint. Der gælder mange af de samme regler på vejene som i Danmark. Sikkerhedssele er obligatorisk på alle passagerer og det er kun tilladt at snakke i mobil, hvis den ikke er håndholdt. Børn under 3 år skal sidde i fastspænd barnestol. Èn ting man skal være meget opmærksom på, når man kører bil i Nordirland er, at de som resten af Storbritannien benytter venstrekørsel. Man kører altså i venstre side af vejen og overhaler højre om. Det kan godt tage nogle timer at vende sig til og vi anbefaler, at man minder hinanden om det, hvis man har været inde og gøre hold, da man hurtigt kan komme tilbage i sin rutine og køre i højre side af vejen. Tankstationer har normalt åbent 8.00 - 22.00 og nogle har døgnåbent.

  Parkering

  I Nordirland benytter man for det meste parkeringsautomater i parkeringsområderne. Hvis der er rødt eller dobbelt optrukket linje, så er der parkering forbudt. Ønsker du at vide mere om, at køre bil i Nordirland kan du klikke her.

  Vejafgifter

  Der er ingen betalingsveje i Nordirland.

  Aldersvilkår

  For at leje en bil i Nordirland skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori) og have haft dit danske kørekort i mindst to år. Bilister under 23 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr. Ved nogle udlejningsfirmaer er den maksimale aldersbegrænsning 69 år og ved andre skal der betales gebyr, hvis man er over 70 år.

  Valuta

  I Nordirland benytter man møntfoden britiske pund. 1 pund svarer til ca. 10 danske kroner. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express kan benyttes i de fleste forretninger og restauranter. Det er muligt at hæve penge i banker og hæveinstitutter med internationale kreditkort. Hæveautomater findes i alle større byer.

  Tidsforskel

  Nordirland er 1 time efter Danmark, hvilket også gælder under sommer- og vintertid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Nordirland er 230 Volt , 50 Hz, som i Danmark. Stikkene i Norirland er som britiske stik og man skal derfor bruge en adapter for at tilslutte danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Som dansk statsborger skal man ikke søge visum for at indrejse til Nordirland. Man skal medbringe sit pas, som skal være gyldigt i perioden man opholder sig i landet.
  Danmark har ingen ambassade i Nordirland, men ambassaden Irland er ansvarlige for Nordirland. Skulle man få brug for den danske ambassade, så ligger den i Dublin og har følgende kontaktinformationer:

  Den danske ambassade Dublin, Irland
  7th floor, Block E
  Iveagh Court,Harcourt Rd.,
  Dublin 2, Ireland

  Tlf: + 353 (01) 475 6404
  Email: dubamb@um.dk

  Åbningstider:
  Man.-Tors.: 09:00-16:30
  Fre.: 09:00-16:00
  Visa: Man. lukket, Ons. 9.30 - 15.30
  Tirs., Tors., Fre. 9.30 - 12.30

  Nyttige links

  Turistinformation Nordirland