Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I NORDIRLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Nordirland

  Nordirland er et lille land kun 135 km langt, og 110 km bredt, hvilket gør det muligt at komme rundt og se meget af landet på kort tid. Af interessante ting at se i Nordirland kan bl.a. nævnes strandene ved Causeway Coast & Glens som ligger lige ud til Atlanterhavet. Her er bl.a. surfing meget populært og derudover har Nordirland en meget betagende og fredelig natur, som også bør udforskes.

  Generel information

  Krav
  For at booke biludlejning i Nordirland skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 23 år, og over 70 år, vil muligvis skulle betale et gebyr. Ved nogle udlejninger er der en maksimums alder på 69. Sikkerhedsseler er lovpligtige, og ligeså er barnesæder for børn op til 3 år.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Nordirland er som følger:

  • By: 45 km/t (30 mph)
  • Hovedvej: 95 km/t (60 mph)
  • Motorvej: 110 km/t (70mph)

  Vejregler
  Man kører i venstre side i Nordirland, og overhaler højre om. I rundkørsler kører man venstre om, og rattet sidder i højre side.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 07 - 19. I de større byer har de fleste tankstationer døgnåbent.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Nordirland.

  Parkering
  De fleste steder i Nordirland er der i sammenhæng med parkeringspladser også parkeringsautomater. Hvis der er malet en rød, eller dobbelt optrukken gul linje, er parkering forbudt.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Nord Irland og Irland. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Af tilgængelige internationale envejsbillejer findes der følgende afleveres destinationer: Dublin, Shannon, Galway, Cork, Waterford, Wexford, Killarny, and Sligo. Disse kræver dog oftest et ekstra gebyr.