Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I NORDIRLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Nordirland

  Med en biludlejning i Nordirland er du garanteret en selvstændig mulighed på din rejse for at opleve denne fantastiske del af det nordøstlige Storbritannien. Nordirland er et af de fire lande, der udgør Storbritannien, og hovedstaden er Belfast. Der er massevis af seværdigheder at opleve i Nordirland, og disse kan bedst nås ved hjælp af en billeje. Hvis du er tvivl om hvilken bil du skal vælge, kan du læse videre i følgende guide.

  Hvorfor leje en minibil i Nordirland?

  Lej bil i miniklassenEn minibil bliver din bedste ven i en by som f.eks. Belfast, da denne type bil er nem at manøvrere rundt i smalle gader samt parkere. Minibiler er et fordelagtigt valg, hvis man rejser på budget, og gerne vil spendere sine penge på overnatningsmuligheder og oplevelser, da bilerne i miniklassen har et sparsomt brændstofsforbrug. Bilerne kan rumme op til 4 personer, men er man mere end 2 personer, anbefales det at leje en bil fra en højere klasse.
  Populære modeller i miniklassen:  Fiat 500, Chevy Spark og andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Nordirland?

  Lej bil i økonomiklassenEr man afsted mere en to personer, vil en økonomibil være et oplagt valg, særligt hvis man er afsted på budget, men stadig gerne vil ud og opleve Nordirland på egen hånd. Denne type bil kan rumme op til 4 personer, og har plads til 1 stor kuffert samt 2 mindre tasker. Den perfekte type køretøj hvis man planlægger strandudflugter eller bare gerne vil udforske de forskellige byer i Nordirland. Er man mere end 2 personer, anbefaler vi, at I vælger en model med 4 døre.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Corsa, Ford Fiesta og andre.

  Hvorfor leje en kompakt i Nordirland?

  Lej bil i kompaktklassenEn kompaktbil kan rumme en smule mere end bilerne i de forrige kategorier, men kan stadig lejes til fordelagtige priser. Man får en bil med et lavt brændstofsforbrug, som er ideel til bykørsel eller mindre ture til f.eks. kystområderne. Bilerne kan rumme op til 5 personer med to store stykker bagage samt en mindre taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Renault Clio, Renault Clio og andre.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Nordirland?

  Lej bil i mellemklassenEn bil i mellemklassen vil takket være sin kraftfulde motor få dig ubesværet gennem byer såvel som omkringliggende områder, uden at spolere dit budget. Dette er takket være bilernes lave brændstofsforbrug, som er en generel faktor for vores mellemklasse. Denne type køretøj kan rumme op til 5 personer, og bagagerummet har plads til 2 kufferter og en mindre taske. Bilen er grundet sin rummelige kabine og store bagagerum den perfekte løsning for mindre familier!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Octavia, Ford Focus og andre.

  Hvorfor leje en familiebil i Nordirland?

  Lej bil i familieklassenDenne klasse tilbyder større biler end de tidligere kategorier. En familiebil kan rumme op til fem personer, har rigeligt med benplads og et rummeligt bagagerum. Som navnet også indikerer, er denne type bil ideel til familier, hvilket naturligvis bunder i rummeligheden samt komforten for samtlige passagerer under kørslen.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Opel Insignia og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Nordirland?

  Lej en luksusbilRejs med al den komfort du fortjener, hvad enten du er på forretningsrejse eller ferie med familien. Vores brede udvalg af prestige- og luksusbiler i Nordirland vil kunne slukke din tørst efter glamour, stilfuldt design og en fremragende køreoplevelse. Tjek vores brede vifte af køretøjer for at se vores tilbud eller ring til vores team som kan hjælpe dig med at arrangere din luksusbil.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes E-Klasse og Mercedes C-Klasse.

  Hvorfor leje en SUV i Nordirland?

  Lej en SUVLibaon har et alsidigt terræn, som ofte betyder, at veje kan være ujævne. Det rette køretøj i sådan et situation er uden tvivl en SUV, som er robust og kan klare lidt af hvert. Vores leverandører tilbyder en række af SUV-modeller, som kan rumme op til 5 personer, rigeligt bagage samt udstyr til diverse aktiviteter som landet byder på.
  Populære modeller i SUV klassen: Toyota RAV 4 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.