Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I UKRAINE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Ukraine – Garanti for de bedste priser

  Auto Europe er førende inden for formidling af biludlejning med over 60 års erfaring. Vores samarbejde med de bedste internationale og lokale udlejningsfirmaer gør at vi kan tilbyde biludlejning af høj kvalitet på mere end 24.000 stationer i over 180 lande verden over. Vi kan ikke alene tilbyde de laveste priser på biludlejning, vi sørger også for at du kan blive serviceret før, under og efter din leje. Bestil i dag og spar mest! Vi har gratis afbestilling frem til 48 timer før afhentning. I Ukraine tilbyder vi biludlejning i 9 forskellige byer, bl.a. hovedstaden Kiev, Kharkiv og Donetsk. Der kan lejes bil fra 8 forskellige lufthavne.

  Få mest ud af din billeje!

  Det Østeuropæiske land Ukraine ligger vest for Rusland og grænser op til bl.a. Hviderusland i nord, Slovenien og Ungarn i vest og Rumænien samt Moldova i sydvest. I syd grænser Ukraine op til Sortehavet, hvor halvøen Krim ligger. Hovedstaden Kiev er en af de vigtigste byer i Østeuropa når det gælder industri, uddannelse, videnskab og kultur. Kiev har en meget spændende historie og mange kulturelle bygninger samt museer, hvor flere er på Unesco's liste over verdenskulturarv. Der er mange seværdigheder som man nemt kan komme til med en biludlejning i Ukraine. Kør en tur langs med bjergene og oplev den smukke natur eller besøg slotsruiner, historiske parker eller kirker. En tur til havnebyen Odessa er også en oplagt mulighed.

  Kørselsregler og tankstationer

  Vejnettet i Ukraine er generelt ikke i den bedste stand. Det er muligt at bevæge sig rundt i Kiev, da undergrundsbanen fjerner mange belister fra vejene, men vær opmærksom, da folk ofte kører efter deres egne regler. Der gælder for det meste de samme kørselsregler som i Danmark; vigepligt er som vi kender det, man må ikke snakke i håndholdt telefon og alle passagere skal være fastspændt. Man skal være opmærksom på, at alkoholpromillen i Ukraine er på 0,0 og bøderne for overtrædelse af dette er meget høje. Politiet kan ikke kræve betaling for bøder på stedet, men sørg for at betal den inden du forlader landet, ellers få tilbageholdt sit kørekort.

  Parkering Holder man på gader i byer, så er der ofte begrænsning på 30 minutter. Man køber oftest sin p-billet via p-vagterne som patruljere og holder øje i området. Hjulklemmer bliver brugt, hvis man parkere ulovligt og de kan blive dyre at få fjernet.

  Vejafgifter

  Der er ingen betalingsveje i Ukraine.

  Alderskrav

  For at leje en bil i Ukraine skal man være mindst 20 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister mellem 18-24 kan blive påkrævet et ekstra ung chauffør gebyr.

  For information om kørsel i Ukraine, klik her.

  Valuta

  Møntfoden i Ukraine er Ukrainske grynia (UAH). 1 ukrainsk grynia svarer til 0,24 danske kroner. Internationale kreditkort som VISA, MasterCard og American Express accepteres mange steder i Kiev og i mange større byer. Pas på og vær opmærksom når du hæver og gør det kun i dagstimerne.

  Tidsforskel

  Ukraine er 1 time foran dansk tid. Der benyttes sommer og vintertid, som i Danmark.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Ukraine er den samme som i Danmark, 230 volt 50Hz. Det er ikke nødvendigt med en adapter for at benytte danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere kan visumfrit rejse til Ukraine i 90 dage. Man skal medbringe sit pas, som skal være gyldigt under ens ophold. Skulle man få brug for den danske ambassade i Ukraine, så ligger den i Kiev og har følgende kontaktinformation:

  Danmarks Ambassade i Kiev, Ukraine
  8 Gogolivska str
  01054
  Kyiv, Ukraine

  Tlf: +380 44 200 1260
  Email: ievamb@um.dk

  Åbningstider:
  Mandag til fredag 09.00 - 16.00

  Visumafdelingens telefontid (+38 044 200 12 95):
  Mandag til fredag 12.00 - 13.00

  Nyttige links

  Kørselsinformation Ukraine