Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I RUSLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Rusland – Book og spar

  Hos Auto Europe tilbyder vi biludlejning i Rusland. Vælg en af de mange udlejningsbiler og nyd dit ophold i dit eget tempo. Vi tilbyder billeje i Rusland i forskellige prisklasser og størrelser, og bestemt også en der opfylder netop dine behov. Vi har mange års erfaring i professionel biludlejning fra mere end 24.000 destinationer i hele Verdenen. Oplev det storstået land og bestil din lejebil i Rusland i dag!

  Udforsk Rusland med en lejebil

  Rusland er Verdens største land, og grænser f.eks op til Norge, Finland, Ukraine og Kina. Den vestlige del er den mest befolkningsrige, hvor den østlige del er mere tyndt befolket grundet det hårde klima. Hovedstaden er Moskva siden 1918, men har i mange flere år også været landets politiske, finansielle, kulturelle og transportmæssige centrum.

  Moskva er den fantastisk by med verdens berømt arkitektur, hvor de mange smukke otodokse kirker præger by billedet. Med en udlejningsbil i Rusland er muligheder mange, udforsk landet på egen hånd og være fri for offentlig transport. Få din udlejningsbil i Rusland nemt og hurtigt direkte fra f.eks Moskva lufthavn eller fra et af vores mange kontorer i midtbyen i Skt. Petersborg og Moskva, få et overblik over hvilke lokationer der er tilgængelige. Hvad enten du skal på forretningsrejse, ferie eller besøge familie, finder du din billeje i Rusland gennem Auto Europe.

  For information om kørsel i Rusland, klik her.

  Effektiv billeje i Rusland med Auto Europe

  Du kan nu reservere en lejebil i Rusland allerede i dag og derved også spare penge! Hos Auto Europe oplever du altid den bedste service. Med en lejebil i Rusland oplever du større frihed og fleksibilitet , du kan selv bestemme hvor turen skal gå hen og hvornår. Bestil en billig billeje i Rusland online eller ring til os følgende nummer +45 78 75 53 06.