Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I RUSLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Rusland

  Her kan du se en oversigt over de mest populære kategorier og tilgængelige modeller i Rusland. Rusland er geografisk set verdens største land, hvilket giver enorme mange muligheder for fede oplevelser. Hvis du drømmer om at udforske byer som Moskva eller Sankt Petersborg, vil en biludlejning fra Auto Europe kunne hjælpe dig godt på vej!

  Hvorfor leje en minibil i Rusland?

  Lej bil i miniklassenRussiske byer er berømte for deres brede boulevarder, men det betyder ikke, at der ikke opstår trafikpropper eller at parkeringspladser altid er tilgængelige. Til kørsel i Moskva eller St. Petersborg anbefaler vi en minibil, især hvis dit feriebudget er ret begrænset. Et sådant køretøj kan passe op til fire personer uden bagage, så minibiler anbefales til solo rejsende eller par med to små tasker.
  Populære modeller i miniklassen: Hyundai i10.

  Hvorfor leje en økonomibil i Rusland?

  Lej bil i økonomiklassenEn anden bekvem bilklasse for rejsende på budget er biludlejning i økonomikategorien. Med plads til op til fire personer er disse biler lidt større og mere komfortable end bilerne i den forrige kategori, selvom deres priser kun er lidt højere. Men hvis du er en gruppe på mere end to personer, anbefaler vi stærkt, at du overvejer et femdørs køretøj fra en højere klasse.
  Populære modeller i økonomiklassen: Hyundai Solaris eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Rusland?

  Lej bil i kompaktklassenKompakte lejebiler er mellemstore og er velegnede til højst fire passagerer eller små familier med en stor kuffert og en taske. Overvej en kompaktbil, hvis du har brug for en lille bil med en kraftig motor til at tage dig mellem byer eller på kortere ture i Rusland
  Populære modeller i kompaktklassen: Ford Focus Estate eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Rusland?

  Lej bil i mellemklassenBiler i mellemklassen er et godt valg for mindre familier, da de giver alle passagerer mere benplads og komfort. Mere rummelige end de tidligere nævnte kategorier, har disse køretøjer plads til op til fem passagerer, der rejser lys eller højst fire passagerer med et stort og et mindre stykke bagage.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Hyundai Creta.

  Hvorfor leje en familiebil i Rusland?

  Lej bil i familieklassenFamiliebiler er rummelige og ideelle til en familieferie. Med plads til at opbevare to store kufferter og to mindre tasker, vil familiebiler nemt tage dig rundt i Rusland på en fabelagtig familieferie. En tur til den majestætiske sø Baikal eller Mount Elbrus, vil være ideel med en familiebil.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Rusland?

  Lej en luksusbilFor en bonus oplevelse, anbefaler vi at bestille en luksusbil i Rusland. Rimeligt prissat, vil disse luksuriøse køretøjer give dig en særlig køreoplevelse. Med deres overdådige indretning og slanke design er luksusbiludlejning et must-have for alle, der nyder stil og upåklageligt design.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes E-klasse samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Rusland?

  Lej en SUVFor længere køreture i Rusland anbefaler vi en robust SUV, som afhængig af modellen, kan rumme mellem fire og syv passagerer. Hvis du sætter pris på frihed på vejen, indbyggede funktioner og ekstra benplads, så er en SUV den helt rigtige bil for dig! SUV'er er især værdsat af rejsende med ekstra bagage eller sportsudstyr.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan X-Trail og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Rusland?

  Lej en van/minibusVan/minibusser er hovedsagelig efterspurgt af grupper af rejsende på mere end fem personer. Nogle modeller tilbyder op til tolv pladser, hvilket gør dem ideelle til grupperejser. Ud over mere komfort og plads, vil du også kunne spare penge på lejeomkostninger, brændstof og forsikringsomkostninger, da du kun vil leje et køretøj og ikke to.
  Populære modeller i van klassen: Volkswagen Caravelle og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.