Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I UKRAINE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Ukraine

  Generel information
  Ukraine ligger imellem central- og østeuropa, og er på mange måder et land i rivende udvikling. Siden selvstændigheden fra Sovjetunionen i 1994 er landet blevet mere åbent og indbydende overfor omverdenen. Med billeje i Ukraine kan man komme ud og opleve landet, og de mange seværdigheder det har at byde på. Besøg f.eks. hovedstaden Kiev og oplev St Michaels kloster der dateres helt tilbage til middelalderen. På nordkysten af Sortehavet ligger havnebyen Odessa, der skulle være en flot by med flot arkitektur og gamle bygninger. Derudover er området især også kendt for sine therapeutiske kursteder.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 20 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Ukraine er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 130 km/t

  Vejregler
  Med billeje i Ukraine kører man i højre side af vejen, og overhaling foregår kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system. Derudover skal lyset være tændt hele tiden, ligesom vi kender det derhjemmefra.

  Tankstationer
  Der er generelt et godt udvalg af tankstationer i Ukraine og disse er som regel åbne fra 08-22. I forbindelse med storbyerne er der også enkelte døgnåbne.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Ukraine.

  Parkering
  I storbyerne kan det være svært at finde parkeringsmuligheder i nærheden af centrum, men generelt er der et godt udvalg af parkeringspladser.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer.De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Ukraine, og internationale envejslejer kan også aftales.