Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I UKRAINE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Ukraine

  Ukraine er langt mere end atomulykken i Tjernobyl som fandt sted i det daværende Sovjetunionen. Landet er Europas tredje største, og har enormt meget at byde på - naturligvis også førnævnte Tjernobyl, som den dag i dag er en turistattraktion. Ukraine byder også på et klima der kan sammenlignes med det sydfranske, storslået natur, slotte og meget mere. Lej en bil og få en fantastisk oplevelse i dette østeuropæiske lande.

  Hvorfor leje en minibil i Ukraine?

  Lej bil i miniklassenRejser man alene eller som par, er en bil fra Auto Europes mindste bilkategori et oplagt valg. Minibilerne er nemme at manøvrere rundt i byer som Kiev, og samtidig også enormt nemme at finde en parkeringsplads til. Derudover, har man muligheden for at spare en del penge, ved at vælge denne løsning. Minibilerne er brændstofseffektive men samtidig også billige at leje. Bilerne passer perfekt til dagsudflugter og kan rumme mellem 2-4 personer inkl. en smule bagage.
  Populære modeller i miniklassen:  Ford KA, Hyundai i10 og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Ukraine?

  Lej bil i økonomiklassenEr man i det sparsomme hjørne, men alligevel gerne vil bruge en smule mere plads end ved forrige kategori, så skal man vælge en økonomibil. Bilerne kan rumme op til 4 personer, men vi anbefaler, at man kun er 2-3 personer, hvis man vil opretholde en vis komfort under udflugter. Hvis man blot skal bruge bilen til strandture eller bykørsel, er det helt sikkert en mulighed at være 4 personer.
  Populære modeller i økonomiklassen: Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Fiat 500 eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Ukraine?

  Lej bil i kompaktklassenBilerne i kompaktklassen gør sig fordelagtige ved deres sparsommelige brændstofsforbrug og billige leje priser. Bilerne kan rumme op til 4 personer samt 2 mellemstore kufferter. Bilerne er ideelle til småfamilier, som gerne vil bruge en bil til at komme fra a til b, uden at skulle bekymre sig om taxaer og offentlige busser.
  Populære modeller i kompaktklassen: VW Golf, Ford Focus eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Ukraine?

  Lej bil i mellemklassenHvis man vægter komfort, men samtidig gerne vil holde budgettet på et rimeligt niveau, så er en bil i mellemklassen det oplagte valg. Lejepriserne på disse biler er forholdsvis lave, men dog en smule dyrere end de forrige kategoriers biler. Man får komfort, plads og en super god køreoplevelse. Bagagerummet kan rumme 2 store samt to små kufferter.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: VW Tiguan eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Ukraine?

  Lej bil i familieklassenBook en billeje i familieklassen og nyd den store komfort ved disse vidunderlige køretøjer. Familiebilerne er udstyret med mange behagelige funktioner, har super rummelige kabiner og god plads til tasker, kufferter eller en klapvognen - bilerne er som navnet indikerer, perfekt til familier!
  Populære bilmodeller i familieklassen: Toyota Corolla, Skoda Octavia og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Ukraine?

  Lej en luksusbilHvis du ønsker at leje en bil af højeste kvalitet og med den bedste komfort, skal du vælge et af vores køretøjer fra luksuskategorien. Forkæl dig selv med den ultimative og mest luksuriøse køreoplevelse - og løft din ferie til et højere niveau.
  Populære biler i luksusklassen: Audi A6.

  Hvorfor leje en SUV i Ukraine?

  Lej en SUVStor, robust og yderst rummelig. Sådan adskiller et køretøj sig i SUV-kategorien fra de øvrige bilkategorier. Disse køretøjer er perfekte til familier, sportsinteresserede og andre krævende rejsende, som blot er interesseret i komfort og en fantastisk køreoplevelse.
  Populære modeller i SUV klassen: Toyota RAV 4, Nissan Qashqai og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Ukraine?

  Lej en van/minibusEr du afsted med hele familien eller stor grupper venner? Så skal du helt klar overveje van/minibus. Hvad end det drejer sig om mange passagerer eller et ønske om mere plads til bagage, er denne mulighed fordelagtig på mange måder.
  Populære modeller i van klassen: Opel Vivaro og andre modeller.
   
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.