Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LUXEMBOURG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Luxembourg - Book og spar

  Hvis du søger det bedste tilbud på biludlejning og samtidig ønsker service før, under og efter dit leje, så er Auto Europe den perfekte partner! Med over 60 års erfaring inden for formidling af biludlejning kan vi tilbyde udlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi samarbejder med de største internationale og lokale udlejningsselskaber, så vi sikre dig de bedste forhold. Få altid de laveste priser på markedet med vores prisgaranti og bestil samtidig i god tid - du kan afbestille gratis frem til 48 timer før afhentning. Gør dig selv en tjeneste og bestil din biludlejning i Luxembourg hjemmefra, så sparer du både tid og kræfter ved din feriedestination. I Luxembourg kan du naturligvis leje bil direkte fra lufthavnen i hovedstaden, Luxembourg.

  Få mest ud af din billeje

  Ønsker man at opleve Europa på egen hånd på en kør selv-ferie, så er Luxembourg et godt udganspunkt at starte sin bilferie. Landet, som har et areal lidt mindre en Fyn, er et finanscentrum som sæder meget af EU. Her bor mange bank- og investeringsfolk, som har slået sig ned grundet den lave skat og de gode forhold samt høje levestandard. Hovedstaden af samme navn er en smuk by blandt kløfter og rundt om byen løber floderne Alzetta og Pétrusse. Her bor en tredjedel af landets befolkning. Luxembourg grænser op til Frankrig i syd, Belgien i nord og vest samt Tyskland i øst. Der er derfor gode muligheder for at køre videre til andre nationer og gå på opdagelse i Europas centrum. Efter aftale med Auto Europe er det muligt at fortsætte sin billeje ind i andre lande. Ved ensvejsleje kan der blive påkrævet et gebyr.

  Kørselsregler og tankstationer

  Luxembourg er et af de lande i verden med den største velfærd. Derfor er vejnettet naturligvis velfungerende og det er nemt at være bilist i Luxembourg, da skiltningen er godt. Færdselsreglerne er meget lig de danske, da man ikke må køre med håndholdt telefon og højre vigepligt er gældende.

  • Promillegrænsen ligger på 0.5, som i Danmark. Har man haft kørekort i mindre end to år, så er promillegrænsen 0,2.
  • Sikkerhedssele skal bruges på alle sæder under kørslen.
  • Politiet kan opkræve bøder på stedet. Disse skal betales kontant eller på kreditkort.

  Parkering

  Der findes parkeringshuse i Luxembourg by, hvor man kan holde mod betaling. I nogle parkeringshuse skal man betale via telefonen. Dette er dog kun muligt med luxembourgske telefonnumre, så turister må parkere andre steder.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Luxembourg, er du velkommen til at besøge vores kørselsinformations guide her. Bemærk, at hvis man holde så man bilen ikke nemt kan ses eller om natten, så skal sidelyset på bilen være tændt, så bilen kan ses på en overkommelig afstand. Ulovlig parkering kan give store bøder og bilen kan blive beslaglagt. Ligeledes benyttes der hjullåse, som kun kan åbnes ved at møde op på den lokale politistation.

  Vejafgifter

  Der er ca. 146 km motorvej i Luxembourg, men alligevel er der ingen betalingsveje.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Luxembourg skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister mellem 21-24 kan blive påkrævet et ekstra ung chauffør gebyr.

  Valuta

  Luxembourg er medlem af EU og har også euro (EUR) som valuta. 1 EUR svarer til ca. 7,5 danske kroner. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express accepteres i de fleste forretninger og restauranter. Især i Luxembourg by er der mange hæveautomater, da der findes mange banker.

  Tidsforskel

  Der er ingen tidsforskel i Luxembourg. Landet benytter sommer og vintertid som i Danmark.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Luxembourg er 230 Volt , 50 Hz. De har to-benede stik, men der kan være stik hvor man skal bruge adapter til danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Luxembourg er med i Schlengen-aftalen, hvilket vil sige der ikke er paskontrol ved grænserne. Danske statsborgere skal ikke have visum for at indrejse til Luxembourg. Man skal dog medbringe et gyldigt pas, der skal være gyldigt i hele perioden man opholder sig i landet.
  Danmark har ingen ambassade i Luxembourg, kun et konsulat. Skal man bruge hjælp fra den danske ambassade, så ligger den i Bruxelles og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Bruxelles, Belgien
  Rue d'Arlon/Aarlenstraat 73 B
  1040 Bruxelles/Brussel

  Tlf: +61 (2) 6270 5333
  Email: bruamb@um.dk

  Autocamper leje i Luxembourg

  Storhertugdømmet Luxembourg er et fantastisk sted at leje autocamper. Kør rundt i det lille land med en autocamper i Luxembourg. Selvom landet er et af de mindste i europa, er det stadig rig på gamle historiske bygninger, som bør opleves på egen hånd. Landet er geografisk velplaceret, så du inden for kort tid og afstand kan køre til dets nabolande.

  Nyttige links

  Luxembourg International Airport