Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I LUXEMBOURG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Luxembourg

  Luxembourg er på trods af sin status som et af verdens mindste lande et utroligt spændende sted, hvor der er meget at se. Luxembourg har et godt motorvejssystem, der på kort tid kan bringe dig til de omkringliggende lande. Landet er især kendt for sin flotte nature, og de gamle borge.

  Generel information

  Krav
  For at booke biludlejning i Luxembourg skal man minimum være 23 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedsseler er nødvendigt for fører samt eventuelle passagerer, og børn op til 4 år skal sidde i et barnesæde.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Luxembourg er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Luxembourg gælder de samme regler for kørsel, som i Danmark. Dette vil sige at man kører i højre side af vejen, og overhaler venstre om. Mange Luxembourgske veje er ikke udstyret med stopskilte og trafiklys, og her er der højre vigepligt. Det anbefales at have lygter tændt hele tiden.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 07 - 20. Luxembourg har for tiden den billigste pris på benzin i Nordeuropa.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Luxembourg.

  Parkering
  De fleste parkeringsområder i byerne kræver en parkeringsbillet. I nogle områder, hvor der er “blå parkeringszone” er det nok med et parkeringsbevis, som kan afhentes ved det lokale politi eller et turistkontor. Dette bevis skal placeres synligt i forruden.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køres indenfor Vesteuropa, inklusiv Storbritannien, Irland og Nordirland. Ønsker du at bringe bilen udenfor Luxembourg er det nødvendigt at købe ekstra forsikring. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe bilen på en færge. På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejsleje er tilgængeligt imellem udvalgte steder i Luxembourg. Nogle envejslejer har gebyrer. Internationale envejslejer er også tilladt på nogle bilkategorier, og igen her kan der forekomme gebyrer.