Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I LUXEMBOURG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Luxembourg

  Luxembourg, der ligger mellem Frankrig, Belgien og Tyskland, er et af verdens største økonomiske knudepunkter. Dette lille europæiske land, med et areal på kun 2.586 kvadratkilometer, er hjemsted for 166 banker og er et af de rigeste lande i verden. Hvis du rejser til dette fascinerende lille land, vil en biludlejning være den bedste mulighed for at komme rundt. Ikke kun vil du kunne se Luxembourg på bedste vis, men også kan køre til nabolandene. Auto Europe har et bredt udvalg af køretøjer til leje.

  Hvorfor leje en minibil i Luxembourg?

  Lej bil i miniklassenMini-køretøjer tilbyder lidt plads og er bedst til to personer med lidt bagage. Hvad de tilbyder i stedet, er fordelagtig økonomi med brændstof, de er super nemme at køre og passer ind i små parkeringspladser. Minibiler er også billige at leje, så du kan spare på dine rejseomkostninger.
  Populære modeller i miniklassen: Volksvagen Up, Ford KA, Citroen C1, Opel Adam samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Luxembourg

  Lej bil i økonomiklassenØkonomikategorien er en klasse højere end mini, og giver mere plads i kabinen. Økonomibiler kan rumme op til fire passagerer komfortabelt. Disse køretøjer er økonomiske med brændstof og tilbyder dig også lidt mere bagageplads og benplads.
  Populære modeller i økonomiklassen: Fiat 500, VW Polo, Opel Corsa, Hyundai i20, Renault Clio og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Luxembourg

  Lej bil i kompaktklassenDen kompakte kategori præsenterer biler, der er små nok til bykørsel, men også kraftfulde til landevejene og bjergkørsel. Det universelle ved disse biler, er hvad fører synes bedst om. Derudover har kompakte køretøjer lavt brændstofforbrug og er derfor godt til økonomien.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, VW Golf, Fiat Tipo, Renault Meganne og andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Luxembourg

  Lej bil i mellemklassenMellemklassen repræsenterer store biler. Køretøjer i denne kategori vælges ofte til udflugter med venner eller små familier. Med meget benplads og bagagerum er disse køretøjer et godt valg, hvis du rejser rundt i landet med en gruppe venner eller familien.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Mercedes B-Klasse, Opel Zafira, Skoda Octavia, Audi A3, Renault Grand Scenic, Volvo V40 og mange andre

  Hvorfor leje en familiebil i Luxembourg

  Lej bil i familieklassenFamiliebiler, er som navnet antyder, køretøjer designet til familier med børn eller vennegrupper. Disse biler rummer fem passagerer og deres bagage. Kraftfulde motorer sørger for komfortable og sikre kørsler på landet.
  Populære bilmodeller i familieklassen: VW Caddy Maxi, Audi A4, Opel Insignia, Mercedes C-Klasse og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Luxembourg

  Lej en luksusbilHvis du er på vej til Luxembourg på en forretningsrejse, har du fundet det rigtige sted. Se nemlig vores luksusflåde og tjek vores priser. At rejse i en sports- eller prestigebil behøver ikke at være så dyrt som du tror!
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes E-Klasse, Volvo S90, Opel Vivaro 9 passagerer og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Luxembourg

  Lej en SUVFor at komme igennem det bakkede terræn i Luxembourg eller blot have en meget komfortabel bil til dine rejser, skal du vælge en SUV. Med mange bagagerum og rigelig benplads sikrer disse køretøjer meget behagelige ture. Man vil uden tvivl få en god oplevelse ved at køre disse køretøjer.
  Populære modeller i SUV klassen:Renault Kadjar, Opel Mokka og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Luxembourg

  Lej en van/minibusVan leje er tilrådeligt for folk, der rejser i grupper på mere end fem personer. Ved at leje en van, sparer du på dine rejseomkostninger, da du ikke behøver at afhente to biler men derimod kun én. Vans/minibusser er de største biler i vores flåde og tilbyder plads til 7 eller 9 passagerer og masser af bagageplads.
  Populære modeller i van/minibus klassen: VW Caravelle, Opel Vivaro 9 passangers og andre.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.