Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE PÅ NY KALEDONIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Ny Kaledonien med Auto Europe

  Auto Europe tilbyder Billeje på Ny Kaledonien. Ny Kaledonien finder du ud for den nordlige del af Australien Great Barrier Rief mellem Fiji og Vanuatu i nord, Australien mod vest og New Zealand mod sydvest. Ny Kaledonien er med 208.000 indbyggere Frankrigs største oversøiske depardement. ¢en er rig på mineraler og står for 40% af verdens nikkelproduktion. Deruover er turist industrien med bes¢gende fra Australien og Japan ikke uden grund godt bes¢gt.

  Fantastiske Ny Kaledonien med en billig billeje

  Der findes ikke nogen bedre kombination af eksotisk og romatisk Stillehavsferie med smag af fransk forkærlighed for koloniarkitektur og god mad end New Caledonia hvor den Melanesiske tradition smelter samme med alt godt fra Frankrig. Det gode mix af chick og très French men samtidig afslappede stillehavsstemining går fantastisk i spænd i den kosmopolitiske hovedstad Noumea.. Tag på shopping langs de elegante og dyre aircondition forretninger lange rue de Sebastopol eller gå på opdagelse i mere beskedne Chinatown og find endelig din gourmet restaurante eller en beskeden roulottes:

  Lejer du en bil i Ny Kaledonien s hovedstad Noumea så åbner der sig et rigt og piktoresk og evendeligt vekslende landskab med rullend bakker med la brousse (buske), vilde floder, stejle bjerge og buldrende vandfald i kolde regnskove og vilde kyster.

  Hoved¢en hedder Grande Terre og byder på den mest storslåede nature, samt ikke mindst, verdens st¢rste koral laugne. Få det hele med ved at leje en bil. Med en billeje har du mulighed for, i eget tempo, at besøge seværdigheder på Ny Kaledoniens. Gør brug af din billeje på Ny Kaledonien og tag ud dog opdag den magfoldige natur. Reserver en billeje på Ny Kaledonie.

  Ønsker du at få flere informationer om kørsel i Ny Kaledonien, klik her.

  Reserver en billeje på Ny Kaledonien

  Auto Europe er specialister på billeje på Ny Kaledonien og over 20000 andre destinationer i hele verden. Bestil en billeje på Ny Kaledonien i dag! De mest fornuftige er at bestille en udlejningsbil i lufthavnen.

  Ny Kaledonien er for den individuelle rejsende med mod på eventyr. Glem busplaner og kør i din egen lejebil, når du er på ferie på Ny Kaledonien. Med en billeje oplever du en større frihed og kan selv bestemme, hvornår og hvor du vil på tur. Bestil en billig biludlejning på Ny Kaledonien online eller per telefon.

  Auto Europe tilbyder også billeje i Sydney og billeje i New Zealand.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Hvis du ikke finder svar her er du velkommen til at ringe til os på nummer +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Ny Kaledonien hurtigt og effektivt med Auto Europe.