Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I NY KALEDONIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Ny Kaledonien

  Det tropiske klima i Ny Kaledonien gør stedet til en fremragende feriedestination året rundt. Der er både mulighed for byrundture, museumsbesøg, shopping, store naturoplevelser og strandture. Der er noget for enhver smag i Ny Kaledonien, og den ultimative måde at få alle oplevelser ind på livet, er ved hjælp af en biludlejning. Er du i tvivl om hvilken bil der kan dække dine behov, så få inspiration i følgende guide.

  Hvorfor leje en minibil i Ny Kaledonien?

  Lej bil i miniklassenHvis du rejser alene, med en ven eller med to venner, og ikke planlægger lange køreture under dit ophold, så kan en minibil dække dine behov. Komforten er ofte grundlæggende og modeller udstyret med to døre, men nok til at udforske hovedstaden Nouméa for eksempel.
  Populære modeller i miniklassen: Peugeot 107, Hyundai i10 og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Ny Kaledonien?

  Lej bil i økonomiklassenFor at føre lidt mere komfort ind i dine udflugter i Ny Kaledonien, er en bil i økonomikategorien et fremragende valg. Designet til at kunne rumme fire passagerer, kan bagagerummet i disse modeller normalt have plads til 1 stor taske eller to mindre.
  Populære modeller i økonomiklassen: Peugeot 207, Toyota Yaris eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Ny Kaledonien?

  Lej bil i kompaktklassenKompaktbilerne ligger i en klasse højere end økonomibilerne, og koster derfor lidt mere. Bilerne er ikke kæmpe store, men stadig komfortable for fem personer, da kabinerne er okay rummelige. Denne kategori er ideel for par eller mindre grupper, som ønsker den maksimale komfort uden at springe budgettet.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai i20, Peugeot 308 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Ny Kaledonien?

  Lej bil i mellemklassenHvis du planlægger at bo flere steder i Ny Kaledonien, og derfor tager din bagage med hver gang, så vil en bil i mellemklassen være yderst nyttig, da modellernes bagagerum kan rumme en del. Modellerne giver også plads til passagererne og en vis komfort, hvilket er meget fordelagtigt, hvis du foretager mellemstore eller lange rejser. Faktisk er det ikke ualmindeligt at det kan tage 2 timer at dække 80km.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Auris, Hyundai i30 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Ny Kaledonien?

  Lej bil i familieklassenHvis man som familie trænger til at opleve noget andet end poolen, vil en familiebil være et oplagt valg. Faktisk kan fem mennesker rejse komfortabelt i denne type, der også kan rumme op til to store stykker bagage og to stykker håndbagage. Vægt komfort og rummelighed under alle dine ture i Ny Kaledonien.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Hyundai Accent og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Ny Kaledonien?

  Lej en SUVHvis der er chancer for din eventyrlige side viser sig under dit ophold i Ny Kaledonien, vil en SUV biludlejning være ideel. Så, ingen grund til at pålægge grænser. Disse modeller er meget robuste og kan sagtens køre på udfordrende veje eller stier. Sportsinteressede vil også være yderst tilfredse med disse modeller, da de giver masser af lagerplads, både til bagage eller sportsudstyr til f.eks. dykning eller surfing.
  Populære modeller i SUV klassen: Dacia Duster og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Ny Kaledonien?

  Lej en van/minibusHvem drømmer ikke om at tage sin familie eller venner med til sydligere himmelstrøg? Med en van/minibus bliver I aldrig adskilte under køreturene, og I kan også spare ved at leje kun et køretøj i stedet for to. Takket være Auto Europes partnere kan du leje et køretøj der kan rumme op til 9 passagerer.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Hyundai H1 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.