Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I NY KALEDONIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Ny Kaledonien

  1500 kilometer ud for Australiens kyst ligger denne lille ø-perle. Ny Kaledonien er oprindeligt en fransk koloni, og har i dag status som et oversøisk fransk territorium. Øen er et godt turistmål, hvis man gerne vil ud og opleve den spændende, og meget varrierende natur, som øen byder på. Med en lejet bil har man god mulighed for at komme rundt og udforske øen på egen hånd, og i det tempo der passer bedst.
  Besøg f.eks. hovedstaden Nouméa, og se de gamle bygninger bevaret fra kolonitiden, eller kør til den sydlige del af øen og besøg nogle af øens fantastiske strande. Ny Kaledonien er omgivet af koralrev hele vejen rundt, og har fantastiske muligheder for dykning.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Ny Kaledonien er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80-110 km/t

  Vejregler
  I Ny Kaledonien kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  I de fleste byer findes tankstationer, og disse har som regel åbent fra 08.00 - 20.00.

  Afgifter
  Ved billeje i Ny Kaledonien findes flere betalingsveje. Disse er oftest størrere veje der leder væk fra hovedstaden Nouméa.

  Parkering
  Parkering er generelt let tilgængeligt, og regler samt betaling for dette er typisk angivet på parkeringsskilte.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Ny Kaledonien, typisk med et minimum af 3 dages billeje. Internationale envejslejer er ikke tilgængelige.