Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I THAILAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Thailand – Find din perfekte leje

  Auto Europe er som international biludlejningsformidler klar til at hjælpe dig med den mest optimale biludlejning. Med over 60 års erfaring kan vi tilbyde vores kunder alt det bedste inden for biludlejning på 24.000 stationer i over 180 lande. Det er derfor altid muligt, at finde en lejebil til din ønskede destination. Papirarbejdet ordner vi, så du kan bruge din ferie på at slappe af og lave det du bedst kan lide! Bestil nemt hjemmefra og vi gør alt klar, så du nemt kan afhente din lejebil ved din destination. Vi samarbejder med alle de bedste og mest pålidelige lokale og internationale biludlejningsfirmaer over hele verden og kan derfor altid give dig det bedste tilbud på markedet. Grundet vores mange leverandører tilbyder vi et stort udvalg af køretøjer lige fra to-persons mini til 9-persons Van samt luksusbiler, hvis du nyde ferien med stil. I Thailand tilbyder vi billeje i 20 forskellige byer samt direkte i de største lufthavne. Lej bl.a. bil i hovedstaden Bangkok og Chiang Mai, 2 af verdens top 25 rejsemål! Glem alt om bus- og togtider. Nyd din ferie i dit eget tempo med en lejebil fra Auto Europe. Bestil i dag - vi har gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning!

  Få mest ud af din billeje

  Thailand er et stort hit blandt danskerne og det er ikke uden grund! Thailand har stort set alt hvad du kan ønske til din ferie. Med en biludlejning i Thailand kan du kombinere afslapning på stranden med storbyferie, kulturrelle seværdigheder og opdagelse i de naturskønne landskaber. På Phuket finder du nogle af de Thailands smukkeste sandstrande, luksuiøse hoteller og kulinarisk mad i verdensklasse. Med en biludlejning opdager du helt enkelt alt, Thailand har at tilbyde. Oplev så vel storbyens som landsbylivets hemmeligheder. I storbyen Bangkok kan du f.eks. nyde en drink på toppen af The Dôme, shoppe løs på Patpongs aftenmarked samt beundre Grand Palace, Wat Po templet og Vimanmek slottet. Rejs rundt i Thailand med en lejebil og opdag landet efter din smag og dit tempo! Vi tilbyder selvfølgelig også biludlejning i Malaysia.

  Kørselsregler og tankstationer

  I Thailand køres der i venstre side af vejen. Det er derfor vigtigt, at man starter forsigtigt ud, når man befærde sig i den thailanske trafik. Man vender sig dog hurtigt til forholdene og efter et par timer burde man have vendet sig til de anderledes forhold. Der kører mange motorcykler i Thailand og derfor skal man altid kigge sig godt for, inden man skifter bane. Motorcykellister har det med bare at kører imellem bilerne.

  • De fleste tankstationer har åbent fra kl. 8-20 alle dage, med undtagelse af enkelte døgnåbne stationer beliggende i større byer.
  • I Thailand er den tilladte alkoholpromille på 0,5. Det anbefales dog, at man ikke indtager alkohol før man skal køre bil.
  • Tankstationer ligger ofte omkring motorveje og grænserne og har for det meste døgnåbent. Andre tankstationer har åbent mellem 8-20 alle dage.
  • Billister skal benytte en reflekterende sikkerhedsvest, hvis de undervejs forlader bilen i tilfælde af ulykke uden for bymæssig bebyggelse.

  Parkering
  Det kan være svært at finde parkeringsmuligheder langs vejen og det anbefales derfor at man prøver at opsøge en parkeringsplads. I turistområderne er parkeringsskiltene ofte med engelsk oversættelse, så man ikke tager fejl af reglerne.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Thailand, er du velkommen til at besøge vores kørselsinformations guide her.

  Vejafgifter

  Det fleste betalingsveje i Thailand findes i og omkring Bangkok og gælder for motorveje samt motortrafikveje. Man betaler for antal sektioner man har kørt på og derfor anbefales det, at man altid har lokal valuta på sig.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Thailand skal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr. Ved nogle udlejningsfirmaer er den maksimale aldersbegrænsning 70 år.

  Valuta

  I Thailand benytter man Bath (THB) som valuta. 1 bath svarer til ca. 20 øre. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express kan bruges i de fleste butikker. Man kan hæve i både banker og hæveautomater.

  Tidsforskel

  Danmark er 6 timer efter Thailand. Tidsforskellen ved dansk sommertid er +5 timer.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Thailand er den samme som i Danmark, 230 Volt , 50 Hz. Man behøver derfor ikke nogen adapter for at tilslutte danske apparater. Stikkontakterne har ikke tænd og sluk knap.

  Pas og ambassade information

  Man kan rejse til Thailand uden visum i op til 30 dage. Man skal dog huske sit pas, som skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter planlagt hjemrejse. Hvis man skulle få brug for den danske ambassade, så ligger den i Bangkok og har følende kontaktoplysninger.

  Den danske ambassade i Bangkok, Thailand
  10 Sathorn Soi 1
  South Sathorn Road
  Bangkok 10120
  Tlf: +66 (0) 2343 1100
  Email: bkkamb@um.dk

  Nyttige links

  Turist information

  Officielle lufthavnshjemmeside - Bangkok International Airport

  Biloversigt i Thailand