Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I THAILAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Thailand

  Generel information
  Thailand er, om man er til kulturel- eller badeferie, en fantastisk destination. Med en lejet bil har du mulighed for at kombinere ferien, og på den måde opleve alle Thailands spændende muligheder. Besøg f.eks. storbyen Bangkok og udforsk de lokale spisesteder, eller besøg Grand Palace, som igennem de sidste 150 år har været residens for kongen af Thailand. Besøg også Wat Pho templet med dets 46 meter store og gulddækkede Buddha, eller Nationalmuséet der før i tiden var kongens palads. Hvis man er mere til strand, afslapning og kolde drinks er der også rig mulighed for det. Patong Beach er en af landets bedste strande, der kombineres med et pulserende natteliv. Her er der rig mulighed for alle former for vandsport og dykning.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Thailand er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Thailand kører man i venstre side af vejen, og overhaling foregår kun højre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  De fleste tankstationer har åbent fra 08-20, med undtagelse af enkelte døgnåbne stationer i de større byer.

  Afgifter
  Der er betalingsveje med biludlejning i Thailand, ofte i form af motorveje. Her betaler man for, hvor mange sektioner man har kørt på. Det anbefales at have lokal valuta på sig.

  Parkering
  Parkeringsmuligheder langs vejen kan være svær at finde, og det anbefales istedet at finde en parkeringsplads. I turistområderne er der ofte parkeringsskilte med engelsk oversættelse.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Thailand, mod gebyr. Internationale envejslejer er ikke tilladt.