Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDERNE FOR BILLEJE I THAILAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Thailand

  Thailand er meget mere end upåklagelige strande, turkisvand og pulserende natteliv. Det fantastiske land er fyldt med arv og afslører spændende kulturer og traditioner, der er helt fantastisk i Thailand. Rejs Thailand rundt med Auto Europe og lær mere om thailandsk arv på de lokale buddhistiske templer, farverige madmarkeder og i det velbevarede landskab. På din tur i Thailand kan Auto Europe hjælpe med billig biludlejning og prisvindende kundeservice. Få en bedre ide om hvilke typer af køretøjer der kan lejes i Thailand i vores guide nedenfor.

  Hvorfor leje en minibil i Thailand?

  Lej bil i miniklassenHvis din ferieplan ikke indebærer mere end strandbesøg, og hvis du også er på et budget, anbefaler vi at du lejer en minibil. Ideel til to passagerer med to tasker eller højst fire personer uden bagage, er minibiler det mest overkommelige transportmiddel i Thailand.
  Populære modeller i miniklassen: Fiat Panda, Suzuki Swift, Skoda Citigo og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Thailand?

  Lej bil i økonomiklassenDen næste kategori er økonomiklassen, og den har små køretøjer, men stadig lidt større end i minikategorien. Generelt store nok til at rumme op til fire personer, er en økonomibil en praktisk og økonomisk måde at komme rundt på. Takket være deres størrelser er disse køretøjer let at manøvrere og parkere. Hvis du rejser som et par eller en lille gruppe, skal du overveje en økonomibil for at udforske Bangkok.
  Populære modeller i økonomiklassen: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Thailand?

  Lej bil i kompaktklassenVi anbefaler at reservere en kompaktbiler som minimum til lidt længere rejser uden for den thailandske hovedstad og mellem kystområder. Med mere benplads og bagagerum end de tidligere nævnte kategorier, er kompaktbiler et godt valg for højst fem passagerer med en stor og en mellemstor kuffert.
  Populære modeller i kompaktklassen: Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 308 eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Thailand?

  Lej bil i mellemklassenVores mellemstore køretøjer kommer med masser af komfort og er mere rummelige end de tidligere beskrevne bilklasser. Udforsk Thailand i en mellemklassebil og rejs komfortabelt fra Bangkok til Pattaya eller op til Chiang Mai for at få en helt anden smag af landet.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Skoda Rapid, Ford C-Max, Skoda Octavia eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Thailand?

  Lej bil i familieklassenEn familiebil i Thailand vil give dig den tiltrængte frihed og plads, når du rejser med hele familien. Takket være deres størrelse og et separat bagagerum har familiebiler ekstra benplads og et rummelig bagsæde ideel til længere kørsel med børn. En bred vifte af modeller er tilgængelige over hele landet.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Thailand?

  Lej en luksusbilHvis du gerne vil påføre lidt ekstra luksus og glamour til din ferie i Thailand, sikre dig at din rejse bliver noget helt specielt, så bør du leje en bil fra luksusklassen. Intet problem for Auto Europe! Med vores brede udvalg af prestige- og luksusbiler kan vi slukke din tørst efter glamour, stilfuldt design og en fremragende køreoplevelse. Dine køreture bliver øjeblikke du blive husket for evigt!
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes V-klasse, Volvo XC60 samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Thailand?

  Lej en SUVEn sikker og stabil SUV er altid en god mulighed, når du rejser med op til syv personer (afhængigt af modellen). Auto Europe anbefaler at bestille en SUV i Thailand, hvis dine rejseplaner omfatter længere ture i en større gruppe. Du får gavn af det ekstra bagagerum, der kan rumme hele din bagage.
  Populære modeller i SUV klassen: Ford Kuga, Volvo XC 60 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Thailand?

  Lej en van/minibusGrupper af venner eller større og udvidede familier vil drage fordel af en van/minibus i Thailand. Denne type biludlejning er ideel til flere passagerer og vil spare hele gruppen for masser af penge på taxa og udgifter til offentlig transport. Læg økonomiske bekymringer bag jer og nyd at rejse sammen i en van/minibus i Thailand.
  Populære modeller i van klassen: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.