Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BANGKOK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bangkok - Billigste priser på billeje

  Vi er specialister på biludlejning i Bangkok og Thailand, og vi har et godt forhold med de bedste leverandører rundt om i verden, noget som giver dig fordelen af at få den bedste billeje oplevelse og service. Bangkok er hovedstaden i Thailand og en moderne metropol som er besøgt af enormt mange turister, da byen er et knudepunkt for udrejse til Thailands øvrige byer og ferieøer.

  Reserver din billeje i Bangkok, Thailand med Auto Europe og oplev bl.a. attraktioner som Grand Palace, Det Flydende Marked, Wat Arun, Kanchanaburi provinsen vest for Bangkok og meget mere. Alle disse seværdigheder samt andre kan uden problemer nås ved hjælp af en biludlejning i Bangkok.

  Trafik & parkering

  I Thailand kører befolkningen i venstre side af vejen, hvor man i Danmark kører i højre side af vejen. Det kræver derfor en smule mod og øvelse at vende sig til den thailandske trafik, da den oveni købet også er enorm hektisk og kaotisk. Byen er dagligt berørt af massive trafikpropper som følge af Bangkoks travle og tætte trafik. Det er derudover heller ikke nemt at finde en parkeringsplads, da byen som sagt er meget hektisk men også er præget af smalle og proppede gader.

  At tage sin biludlejning i Bangkok uden for byen er en helt anden sag. Thailand har generelt set en fremragende infrastruktur og ganske gode veje. Så snart man passerer bygrænsen, oplever man, at trafikken flader ud og kørslen bliver lettere.

  Forbered dig bedst muligt på trafikken i Thailand ved hjælp af vores guide om færdselsregler i landet, og bliv køreklar inden du afhenter din billeje i Bangkok.

  Geografisk information

  Bangkok er som sagt Thailands hovedstad og beliggende i centrum af landet. Byen er ligger på den østlige bred af floden Chao Phraya, der flyder ud i Thailands golf 25 km syd for Bangkok. På den anden side af Chao Phraya ligger byen Thonburi.

  Den gennemsnitlige temperatur i Bangkok ligger på 28 grader, men kan i foråret komme langt over de 30 grader. Som så mange andre tropiske klimaer, er året inddelt i en våd og i en tør sæson. Regnsæsonen strækker sig fra maj til september. Det anbefales, at man rejser til Bangkok mellem oktober og februar, da temperaturene spænder mellem 25 og 28 grader, hvilket gør udflugt og sightseeing i sådan en storby langt mere overkommeligt. I marts, april og maj rammes Bangkok af ekstreme temperaturer på over 30 grader, hvilket oveni købet kombineres med en høj luftfugtighed.

  Bangkok lufthavn

  Lufthavnen i Bangkok hedder Suvarnabhumi International Airport, og er den største lufthavn i Thailand. Lufthavnen er forholdsvis ny og stod klar i 2006 - det er ankomstpunkt for de fleste besøgende i Thailand. Der afgår både internationale såvel som indenlandske flyvninger herfra. Den er beliggende 30 km. øst for byens centrum, og der tilbydes busservice mellem lufthavnen og Bangkoks centrum. Der tilbydes også højfartsbusser, der forbinder steder som Pattaya og Nong Khai.

  Bangkok lufthavn (BKK)
  Hjemmeside: www.bangkokairportonline.com
  Telefon: +66 2 132 1888

  Offentlig transport

  Skytrains
  For at nedsætte byens stigende trafikpropper blev "Skytrains" åbnet for første gang i 1997. På nuværende tidspunkt bliver byen serviceret af 2 linjer i områder med flest besøgende som Silom, Sukhumvit og Siam Square. Yderligt, blev der i 2004 tilføjet en metrolinje til byens transportnet, som også er forbundet til Skytrain 2 steder.

  Motos
  For kortere ture er "motos" en fordelagtig løsning. Chaufførerne kan genkendes på deres farvede jakker, og står som regelt bestemte steder i større grupper. Det er en billig løsning, men det kan være svært at kommunikere med dem, da de ofte ikke forstår særlig meget engelsk.

  Tog & bus
  Hvis man ønsker at opleve destinationer udenfor Bangkok, har man muligheden for at tage bussen eller toget. Størstedelen af de interregionale toge afgår fra stationen i Hualamphong i det centrale Bangkok. Byens busterminaler ligger i både det nordlige, sydlige og østlige Bangkok.

  Nyttige links

  Turist information