Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I NAMIBIA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Namibia

  I den sydøstlige del af Afrika, ud til Atlanterhavet, ligger landet Namibia. Namibia byder på et væld af spændende oplevelser, om man er mest til fast grund under fødderne, eller har mod på dykning og andre vandsportsaktiviter. Muligheden for at kombinere disse to muligheder er bestemt også tilstede, og med billeje i Namibia kan du gøre det hele i dit eget tempo. Besøg f.eks. den Namibiske ørken, der er verdens ældste og tag et smut videre til Walvis Bay, hvor du har mulighed for at windsurfe, dykke med hajer eller blot bade og slappe af.
  Hovedstaden Windhoek byder på et væld af interessante kulturelle seværdigheder som f.eks. Christ Church der imponerer med dens 24 meter høje spir, og parlamenthaverne der er designet af Hugo Stossel.

  Generel information

  Krav
  For at booke biludlejning i Namibia skal man minimum være 18 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Ved nogle forhandlere er maksimumsalderen for billeje 70 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt, og et internationalt kørekort er nødvendigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Namibia er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Namibia kører man i venstre side af vejen, og overhaler kun højre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  I alle større byer, og i forbindelse med hoved- og motorveje der leder ud af byerne, findes tankstationer. Det er en god idé at fylde tanken op når man ser en tankstation, da der i de mere fjerntliggende egne kan være langt mellem tankstationer.

  Afgifter
  I Namibia betaler man betalingsafgift afhængigt af, hvor mange sektioner motorvej man har kørt på. Det er altid en god idé at have lokal valuta på sig, da de sjældent tager imod kreditkort.

  Parkering
  Parkering er generelt let tilgængeligt, og regler samt betaling for dette er typisk angivet på parkeringsskilte. I turistområderne er disse også ofte oversat til engelsk.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Namibia, oftest med gebyr. Internationale envejslejer er også tilgængelige mod gebyrer.