Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I JAPAN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Japan - Bedste priser med Auto Europe

  Med Auto Europe er du garanteret en sikker og fantastisk billeje! Vi har over 60 års erfaring inden for formidling af biludlejning og vi kan tilbyde udlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Gennem vores samarbejder med nogle af de største internationale og lokale udlejningsselskaber, kan vi sikre de bedste forhold under billejen. Vi kan garantere kvalificeret service og fleksibilitet, samt de laveste priser på markedet med vores prisgaranti. Der er besparelser at hente ved at bestille i god tid, og du kan afbestille gratis frem til 48 timer før afhentningstidspunktet! I Japan tilbyder vi billeje i 29 forskellige destinationer, inklusiv Tokyo, Kyoto og Hiroshima.

  Få mest ud af din billeje

  Med en biludlejning i Japan er du garanteret fleksibilitet på din rejse. Lej for eksempel en bil fra verdens største by, Japans hovedstad Tokyo. Faktisk er Japan representeret hele tre gange på listen over verdens 95 største byer.
  Japan er bredt kendt for sine samuraier, men i nyere tid også for sin deltagelse i Anden Verdenskrig, som resulterede i de første atomangreb verden havde set, da byerne Hiroshima og Nagasaki i 1945 blev sprængt i stykker.
  Japan rejste sig dog hurtigt herefter, og var i lang tid verdens 2. største økonomi indtil man i 2010 blev overhalet af Kina.
  I Japan er det sparsomt med flat land, og Japans højeste punkt er Mount Fuji, beliggende uden for Tokyo. Japan ligger i en vulkan-zone, som betyder at landet bliver ramt af ca. 1000 jordskælv om året. Det seneste store jordskælv var i 2011, da et jordskælv, som målte 9,0 på Richterskalaen, og bl.a. ødelagde atomkraftværket i Fukushima.
  Det nuværende Japan er kendt for sine højteknologiske industri, bl.a. indenfor bilindustrien, hvor verdens største bilmærke, Toyota, bliver produceret.

  Kørselsregler og vejforhold

  I Japan kører man i venstre side af vejen. Vejene i Japan er generelt meget gode. Alle vejskilte, og generelle færdselslove følger de internationale, som man derfor er mere eller mindre bekendte med. Typisk må man køre 80 km/t til 100 km/t, mens det er 40 km/t i bebyggede områder. Andre japanske billister har tendens til at være meget velopdragne, og eftertænksomme. Dog er køer på vejene ikke et sjældent syn.

  Vejskilte i Japan står hovedsagligt på japansk og engelsk, men enkelte steder kun på japansk.

  • Det er ulovligt at køre på japanske veje uden et internationalt eller japansk kørekort. Japan og Danmark har dog et samarbejde der tillader danske statsborgere retten til at få et japansk kørekort uden at skulle op til nogen teoretisk eller praktisk køreprøve.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Japan skal man være mindst 18 år gammel (aldersgrænse kan dog variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år.

  Valuta

  I Japan har man Japanske Yen (JPY). 1 dansk krone svarer til ca. 18,22 JPY.

  Tidsforskel

  Japan ligger i tidszonen UTC+9, og er således 8 timer foran Danmark.

  Sprog

  I Japan er det officielle sprog japansk, mens engelsk også tales af en stor del af befolkningen som følger af det industrielle boom.

  Ordbog

  Herunder vil være en kort ordbog til de mest basale spanske vendinger:
  Kon'nichiwa - Hej, Goddag
  Sayonara - Vi ses, Farvel
  Dono kuraidesu ka? - Hvad koster det?
  Kansha - Tak
  Doitashimashite - Det var så lidt
  Yokoso - Velkommen!, Kom ind!

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Japan er 100 Volt, og den typiske stikkontakt er identisk med den man vil finde i USA.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere kan frit opholde sig i Japan i op til 90 dage uden visum.
  Hvis man får brug for den danske ambassade, så er den at finde i Tokyo, og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Tokyo, Japan
  29-6, Sarugaku-cho
  Shibuya-ku, Tokyo 150-0033
  Tlf: +81 (0)3 3496 3001
  Email: tyoamb@um.dk

  Nyttige links

  Turistinformation