Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LITAUEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Litauen - Garanti for de bedste priser

  Hvis du søger det bedste tilbud på biludlejning og samtidig ønsker service før, under og efter din leje, så erAuto Europe den perfekte partner! Med over 60 års erfaring inden for formidling af biludlejning kan vi tilbyde udlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi samarbejder med de største internationale og lokale udlejningsfirmaer, så du er sikret de aller bedste forhold. Få altid de laveste priser på markedet med vores prisgaranti og bestil samtidig i god tid - du kan afbestille gratis frem til 48 timer før afhentning. Gør dig selv en tjeneste og bestil din biludlejning i Litauen. hjemmefra, så sparer du både tid og kræfter ved din feriedestination. I Litauen kan du bl.a. leje bil direkte fra de tre største byer samt byen Palanga, som er et af Litauens mest besøgte turistmål.

  Få mest ud af din billeje

  Litauen er et af de tre baltiske lande, sammen med Estland og Letland. Det er landet du skal rejse til hvis du ønsker at komme på en billig ferie, som byder på smuk natur med flotte floder, hvide strande og ikke mindst imponerende slotte. Du vil ikke undgå at støde ind i den spændende kultur, som byder på en interessant historie, flot gammeldags arkitektur og musik. Turistbyen Palanga ligger nord for Klaipéda og ud til Østersøen. Den lille kurby er stedet at være, hvis du ønsker at forkæle dig selv med spa og massage. Priserne er ca. halv pris af danske priser, så det er hmed garanti et besøg værd. Samtidig er det et must at besøge den lange sandtange Curonian Spit, som er på Unescos liste over kulturav for dens enestående natur. En 98 km lang vej fører ud på halvøen med klitter, fiskerlejer, strande og flotte cykelruter. I øst finder man hovedstaden Vilnius, som igennem de sidste årtier er blevet godt sat i stand samtidig med man har fasthold middelalderstemningen i den gamle bydel. Floder og imponerende bygninger gør byen til det østlige Europas Paris og er helt sikkert et besøg værd.

  Kørselsregler og tankstationer

  Der gælder de samme regler angående lygteføring, vigepligt, sikkerhedssele og håndholdt mobiltelefon som i Danmark. Politiet kan give bøder på stedet, også for små forseelser, så kør pænt og overhold hastighedsbegrænsningerne. Promillegrænsen er 0,4 og 0,2 for personer der har haft kørekort i mindre end 2 år.

  Parkering
  Det kan være svært at finde parkeringspladser, så det anbefales at man parkere et stykke uden for byen. Der er flere overvågede parkeringsområder og garager som med fordel kan benyttes da der er risiko for tyveri. Ikke alle parkeringsautomater giver byttepenge tilbage og derfor er det godt at have små mønter på sig.

  For mere information om, at køre din lejebil på Litauen, kan du klikke her

  Vejafgifter

  En del veje i Litauen er betalingsveje, selvom der ikke er mange motorveje. Hovedveje er i god stand, mens de i byerne er i temmelig dårlig stand.

  Aldersgrænse

  Litauen er medlem af EU og har også euro (EUR) som valuta. 1 EUR svarer til ca. 7,5 danske kroner. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express accepteres i de fleste forretninger og restauranter. I de større byer er der gode muligheder for at hæve.

  Valuta

  Litauen er medlem af EU og har også euro (EUR) som valuta. 1 EUR svarer til ca. 7,5 danske kroner. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express accepteres i de fleste forretninger og restauranter. I de større byer er der gode muligheder for at hæve.

  Tidsforskel

  Litauen er 1 time foran dansk tid. Der benyttes sommer og vintertid, som i Danmark.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Litauen er 220 Volt , 50 Hz. Der behøves ikke adapter til danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere skal ikke have visum for at rejse til Litauen. Man skal dog medbringe et gyldigt pas, der skal være gyldigt i hele perioden man opholder sig i landet.
  Den danske ambassade ligger i Vilnius og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Vilnius, Litauen
  Col.T. Kosciuskos gatve 36
  01100 Vilnius
  Tlf: +370 (5) 264 87605
  Email: vnoamb@um.dk

  Åbningstider:
  Mandag - torsdag: fra kl. 07:30 til kl. 15:30 (dansk tid)
  Fredag: fra kl. 07:30 til kl. 15:00 (dansk tid)
  Lørdag og søndag: lukket