Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I VILNIUS

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Vilnius med de bedste leverandører

  På en historisk oplevelse ud af at besøge en overset perle i Litauen, nemlig Vilnius. Lej en biludlejning i Vilnius og få det maksimale ud af byens talrige attraktioner i form af kirker, paladser, historiske museer og mange andre spændende oplevelsesrige steder.

  Vilnius har noget for hele familien, og er særligt god for børnefamilier. Midt i byen ligger den mest fantastiske park med utallige legepladser, springvand og den smukke flod. Byen rummer også en vandpark, som er en ideel attraktion i sommermånederne - og hvis man ikke er den store vandhund, kan man bruge tiden i shoppingcenteret Oza, som ligger klods op af vandparken.

  Er man langt mere kulturel anlagt, kan man med sin billeje i Vilnius tage ud og opleve Trakai Castle, som ligger i en by af samme navn, kun et stykke uden for Vilnius. Slottet er uden tvivl et besøg værd!

  Trafik

  I centrum af byen kan trafikken blive noget overbelastet i myldretiden. Det anbefales, at rejsende forsøger at rejse uden for disse travle timer, hvis det er muligt med deres biludlejning i Vilnius. Føreren skal være ekstra vågen på landevejene i omkringliggende områder, da de kan være i ringere stand end i byerne.

  Parkering

  Det kan være svært at finde parkeringspladser på hovedveje, og det anbefales at søge plads på mindre gader til din billeje i Vilnius. Parkeringspladser er spredt over hele Vilnius. Nogle af disse p-pladser er gratis, men andre opkræver et gebyr afhængigt af hvor længe du holder parkeret. Nogle hoteller vil også tilbyde parkering, så sørg for at tjekke med hotellet du bor hos. For at lære mere om færdselsregler i Lithauen, kan Auto Europes informationsside give yderligere oplysninger.

  Geografisk information

  Vilnius er Litauens hovedstad. Byen ligger placeret i den sydøstligste del af landet, og er landets største by med lidt over en halv million indbyggere.
  Vilnius har et fastlandsklima, hvilket betyder, at den årlige gennemsnitstemperatur ligger på +6,1°C. Besøger man Lithauen om vinteren kommer temperaturen sjældent over minusgrader, hvorimod sommertemperaturen gennemsnitligt ligger på 17 °C.

  Vilnius lufthavn

  Lufthavnen er landets største og ligger ca. 7 km syd for Vilnius, hovedstaden i Litauen.
  Hjemmeside: www.vilnius-airport.lt
  Telefon: +370 612 44442

  Offentlig transport

  Vilnius' trolleybusser og busser starter med at køre kl. 5 om morgenen og stopper med at køre igen ved midnat. Hvis du kommer til Vilnius for et kort visit, kan du købe en én-, tre- eller ti-dages billet til transportnettet.

  Nyttige links

  Turistinformation - Vilnius